REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šv. Kalėdų proga dovanojame unikalią galimybę visiems Lietuvos žiūrovams tapti ugningo šventinio koncerto visai šeimai dalimi. Gruodžio 20 dieną 19 valandą Vilniaus „Naujoje koncertų salėje“ Ukrainos nacionalinis akademinis Pavlo Virskio vardo tautinių šokių ansamblis surengs nepamirštamą, įgimta ukrainietiška energija trykštantį Kalėdinį koncertą visai Lietuvai. Tik šiandien, lapkričio 10 d., BILIETADIENIO proga bilietus galite įsigyti su išskirtine 20% nuolaida!

REKLAMA
REKLAMA

Geriausiu Ukrainoje, o atitinkamai ir pasaulyje, laikomo ir įvertinto tautinių ukrainiečių šokių ansamblio pasirodymą su geriausiais nusipelniusiais Ukrainos artistais bei gyvo garso simfoniniu orkestru priešakyje turės galimybę stebėti, palaikyti bei įvertinti visi Lietuvos tikrų linksmybių bei šokio tradicijos mėgėjai. Šis Kalėdinis koncertas, kurį pravartu būtų pavadinti tikru tautinių šokių virtuozų šou, nepaliks abejingų bei pakraus žiūrovus teigiama energija visiems ateinantiems metams.

REKLAMA

Pirmą kartą Lietuvoje su koncertu besilankantis ansamblis nudžiūgins žiūrovus masiniais, skrupulingai suderintais autentiškų ukrainiečių tautinių šokių judesiais, o geriausieji solistai įžiebs tikrą ugnį demonstruodami protu nesuvokiamus bei kvapą gniaužiančius triukus, stebint kuriuos, žiūrovai kaip mat suabejos gravitacijos dėsnio faktu, o gražuolės ukrainietės merginos prezentuos nenulaikomą temperamentą bei meistriškumą besisukdamos aplink savo ašį tokiu greičiu, kad ne retam žiūrovui apsisuks galva. Visam šiam veiksmui talkins profesionalus kartu su šokėjų trupe į Lietuvą atvažiuosiantis gyvo garso simfoninis orkestras, o žiūrovai turės galimybę pasimėgauti kokybišku ukrainiečių tautinės muzikos atlikimu. Iš viso Lietuvoje laukiami net 75 šokių ansamblio meistrai vienu metu besisukantys ant scenos bei 25 jiems talkinantys profesionalūs simfoninio orkestro muzikantai.

REKLAMA
REKLAMA

Ukrainiečių tautiniai šokiai išsiskiria savo nesulaikomu temperamentu, energija bei kvapą gniaužiančiais triukais, o kerinčio grožio kostiumai ir muzika atskleidžia ypatingą šios šalies koloritą ir tradicijas, kurias būtina pažinti kiekvienam! Lietuvos žiūrovams žadama surengti tikrą Kalėdinės dvasios kupiną šventę šv. Kalėdų tematika. Būtina paminėti, kad vieta renginiui organizatorių buvo parinkta ne atsitiktinai. Šventinis koncertas įvyks puošnioje, ką tik savo duris žiūrovams atvėrusioje Vilniaus „Naujojoje koncertų salėje“, išsiskiriančioje jaukia prabanga bei pokylio atmosfera: salės fojė marmūro grindys, krištolo šviestuvai bei bordo spalva dekoruota žiūrovų salė sužavės bei nuteiks ypatingai progai. Naujoji koncertų salė taip pat didžiojasi puikia akustika bei dideliu balkonu žiūrovams su idealiu scenos matomumu. Projekto partneriai pasirūpins ypatingu šventinio vakaro apšvietimu bei gera garso kokybe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pavlo Virskio ansamblis yra išskirtinis dėl to, kad jo ilgametis vadovas ir įkūrėjas laikėsi nuostatos, kad pagrindinis tautinių šokių ansamblio sėkmės kodas – garantuotas šokių autentiškumas be kitokių „priemaišų“, aukščiausio lygio choreografija bei scenografija, autentiškos ir kokybiškai atliekamos muzikos palyda bei suburta pati pajėgiausia Ukrainoje šokio artistų komanda, daugelis kurių, kaip ir pats ansamblis, pripažinti nusipelniusiais Ukrainos Respublikos artistais.

Ansamblis savo istorija pradeda skaičiuoti nuo 1937-ųjų metų birželio, tada baleto meistrai Pavlas Virskis bei Nikolajus Bolotovas pirmieji Ukrainoje subūrė tautinių ukrainiečių šokių kolektyvą. Per visus gyvavimo metus ansamblis, ilgą laiką buvęs valstybiniu, gavo iš pradžių nusipelniusiojo titulą, o vėliau, dėl aukštos atlikimo kokybės bei meistriškumo, užsitarnavo ir akademinio vardą. Trupė susikrovė daugybę pasaulinių apdovanojimų, gastroliavo daugiau nei 60-yje pasaulio šalių, kuriose publika liko ne tik pakerėta ar plojo atsistojusi, ji tiesiog siautėjo!

REKLAMA

Taigi kviečiame pamatyti tai savo pačių akimis: Hopakas, kozakėlis ir daugelis kitų viso pasaulio pamėgtų šokių - atskleiskite visą Ukrainos tradicijų bei paveldo grožį, palaikykite mūsų drugiškoje šalyje pirmą kartą besilankančius artistus, stebėkite lyg šiol neregėtą šokėjų meistriškumą, užsikrėskite energija bei įvertinkite tikrąjį šios tautos nenusakomo temperamento jėgą! Šio ypatingo šventinio koncerto aprangos kodas yra vakarinis.

Bilietus į nuotaikingą Kalėdinį koncertą platina Bilietai.lt  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų