REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį išvyksta į Rusiją. Ten Eurolygos septintojo turo rungtynes žalgiriečiai žais su „Nizhny Novgorod“ komanda. Prieš kelionę ir svarbų mačą Žalgiris TV pakalbino komandos kapitoną Paulių Jankūną ir praėjusiose LKL rungtynėse žibėjusį Tomą Dimšą.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame Eurolygos A grupės tarpusavio susitikime „Žalgirio“ arenoje kauniečiai nepaliko jokių vilčių šios savaitės varžovams. Tąkart „Nizhny Novgorod“ ekipa buvo sutriuškinta 97:63. Po to rusai patyrė dar du pralaimėjimus ir atrodė, kad jie įsitvirtins grupės apačioje, tačiau dvi pergalės išvykose prieš Kazanės „Unics“ ir Sasario „Dinamo“ komandas apvertė turnyrinę lentelę aukštyn kojomis.

REKLAMA

„Negalime svajoti, kad penktadienį bus toks pats scenarijus kaip Kaune. Dabar „Nizhny Novgorod“ žais namuose ir bus pikti bei motyvuoti dėl to triuškinimo pralaimėjimo pirmajame rate. Jaučiasi, kad jų žaidėjai yra patobulėję tiek asmeniškai, tiek geriau žaidžia kaip komanda“, - sakė P.Jankūnas.

„Žalgirio“ kapitonas taip pat pažymėjo, kad Ainaro Bagatskio auklėtiniai mėgsta žaisti greitą žaidimą ir meta daug tritaškių. „Po netaiklių metimų mums teks skubėti į gynybą. Jie turi puikų gynėją Taylorą Rochestie, kuris dažnai imasi iniciatyvos. Jų aukšti žmonės (išskyrus Artsiomą Parakhouskį, kuris grumiasi po krepšiu) irgi gali pataikyti iš toli, tad bus sunku“, - apie tendencijas varžovų žaidime kalbėjo P.Jankūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Kad Rusijoje negalima tikėtis lengvo pasivaikščiojimo, teigė ir T.Dimša pirmajame mače į „Nizhny Novgorod“ krepšį įmetęs 4 taškus.

„Tada buvo labai lengvos rungtynės, visi žaidėjai gavo pažaisti. To tikėtis dabar negalime, nes varžovai norės reabilituotis. Jų žaidimas sukasi aplink tritaškio liniją, todėl reikės stengtis sulaikyti jų pavojingiausius žaidėjus Tarence‘ą Kinsey, T.Rochestie ir Semioną Antonovą“, - varžovų lyderius vardijo T.Dimša. Žalgiris TV reportaže T.Dimša ir P.Jankūnas taip pat trumpai aptarė praėjusios savaitės Eurolygos rungtynes, o laidos pabaigoje žiūrovams buvo pateikta statistikos dozė apie abiejų ekipų pasiekimus.

Su „Nizhny Novgorod“ klubu „Žalgiris“ susigrums jau rytoj, penktadienį, 19.00 val. Stebėti rungtynes sirgaliai yra kviečiami į „Žalgirio“ arenoje esančią „Žalgirio“ ambasadą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų