REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsaus D. Britanijos dienraščio „Daily Mail“ žurnalistė Amanda Platell neatlaikė įtampos ir nusprendė išsiaiškinti, kodėl gi moteris taip traukia vyrai, kurie jas šitaip sumenkina. Ji aprašė savo istoriją.

Garsaus D. Britanijos dienraščio „Daily Mail“ žurnalistė Amanda Platell neatlaikė įtampos ir nusprendė išsiaiškinti, kodėl gi moteris taip traukia vyrai, kurie jas šitaip sumenkina. Ji aprašė savo istoriją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Patalpa buvo vos apšviesta, tačiau tai netrukdė pastebėti įstabaus grožio vyruko sėdinčio prie baro. Jis, žinoma, apsuptas galybės dailių merginų, flirtuoja, šypsosi. Žodžiu, švenčia, kaip ir priklauso. Praleidau valandų valandas kol ruošiausi susitikimui. Tobulai susisukau garbanas, raudonai pasidažiau lūpas, pasipuošiau dailia aukso spalvos suknele, kuriai įsigyti man prireikė kone galutinai ištuštinti banko sąskaitą.

REKLAMA

Kol ėjau baro link, godžiai stebėjau savo nepaprastai žavingą mylimąjį. Priėjus jis čiupo mano ranką, nusišypsojo ir šmėstelėjo – „Tik pažiūrėk į save – tavo šukuosena nevykusi, burna per plati, nosis per didelė, bet aš vistiek tave myliu.“

Turėjau įsižeisti ar nuliūsti? Tikrai ne, buvau pamaloninta. Nejaugi toks pasakiškas vyras gali mylėti tokią kaip aš?

Pavadinimo tokiam bendravimo būdui dar nesame sugalvoję, bet galėčiau pavadinti tai viliojimu, kuris grindžiamas kritika, skaudinimu ir primityvumu. Šitaip vyrukai siekia pakirsti moters pasitikėjimą savimi, kad šios taptų labiau pažeidžiamos.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, šis būdas yra plačiai paplitęs. Vyrukai informaciją apie tai renkasi iš internetinių dienoraščių ir forumų, rengiami net specialūs seminarai pavadinimu „Kaip įsivilioti moterį į lovą“.

Principas paprastas, pažeisti jos pasitikėjimo savimi kiautą, sugniuždyti ir valdyti savaip. Paversti ją paskui lakstančiu „šuniuku“, kuris be galo nori būti tik šalia savo įžūlaus meilužio.

Tai viliojimo programos „elkis su ja nemaloniai, priversk ją trokšti tavęs“ nauja versija. Turiu pripažinti, tai išties veikė kuomet besąlygiškai įsimylėjau savo buvusįjį. Nejaugi ir dabartinei kartai gresia tas pats?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mano buvęs vaikinas instinktyviai žaidė panašius žaidimus, kol tapo tokiu pat „moksleiviu“ viliojimo meno mokytojų, tokių kaip Julienas Blancas mokyklose.

Pats J. Blancas šią techniką apibūdina kaip visiškai netinkamą, įžeidžiančią, paliekančią emocinius randus, tačiau be galo veiksmingą.

Kai pirmą kartą išgirdau apie šį viliojimo būdą pasiklausinėjau draugių, ar joms yra nutikę panašių situacijų. Ir ką jūs manote – dauguma mano merginų patvirtino, jog tokių vyrų jų kelyje pasitaiko gana neretai.

Viena atskleidė istoriją, kuomet bare prie jos priėjo vaikinas ir pagyrė ją už tai, kad ši dėvi seksualiai aptemptus džinsus. Vėliau šmėstelėjo, kad jam visuomet patiko apkūnokos. Tačiau, ši nepasimetė ir atšovė: „Nuliūsi, tačiau manęs visai netraukia tokie vidutinio amžiaus nevykėliai kaip tu.“

REKLAMA

Džiugu, kad subrendę moterys dar turi valios apsiginti, tačiau jauno amžiaus merginos, matyti, leidžiasi būti šitaip viliojamos. Šiuolaikinis jaunimas išties žiauriai vieni su kitais elgiasi šiuose susitikinėjimo žaidimuose. Nuoširdumo trūkumas veda juos į gana vėlyvą santuoką. Dabar žmonės tuokiasi turbūt dešimtmečiu vėliau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų