REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau trečią kartą Lietuvą drebina pasaulinio lygio muzikinis projektas „Lietuvos balsas“. Anketas siuntė šimtai norinčių, tačiau į filmuojamas atrankas pakliuvo tik dalis jų. Ką gi, jau įvyko ir duetų rungtys, ir „nokautai“, o šiandien dalies likusių projekto dalyvių kojas drebina nerimas dėl finalinių kovų. Čia kiekvienas iš jų atliks po žymią garsių atlikėjų dainą ir pademonstruos išskirtinį pasirodymą.

Jau trečią kartą Lietuvą drebina pasaulinio lygio muzikinis projektas „Lietuvos balsas“. Anketas siuntė šimtai norinčių, tačiau į filmuojamas atrankas pakliuvo tik dalis jų. Ką gi, jau įvyko ir duetų rungtys, ir „nokautai“, o šiandien dalies likusių projekto dalyvių kojas drebina nerimas dėl finalinių kovų. Čia kiekvienas iš jų atliks po žymią garsių atlikėjų dainą ir pademonstruos išskirtinį pasirodymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakarą komandų mokytojai pradėjo perdainuodami žadėtą Ingos Valinskienės kūrinį „Žvaigždė“. Toliau scenoje rungsis 12 dalyvių, t. y. po tris iš kiekvienos komandos.

REKLAMA

Pirmasis į sceną žengė Donato Čižausko ir Donato Balnočiaus duetas. Du žavūs vestuvių dainininkai iš Plungės užtraukė garsią lietuvišką dainą „Juoda orchidėja“. Mokytojai vyrukų pasirodymą vertino palankiai, Merūnas pripažino, kad vieną nemėgstamiausių savo dainų po šio pasirodymo staiga pamėgo. Vestuvių dainininkais prisistatančio dueto mokytojai Arūnas ir Inga Valinskai gyrė juos už drąsų pasirinkimą atlikti šlagerį.

REKLAMA
REKLAMA

Į sceną palydėtas dar vienas Arūno ir Ingos Valinskų mokinys, moterų numylėtinis ir, jų nusivylimui, sėkmingai vedęs Daugirdas Šemiotas. Kaip ir įprasta, profesionalus boksininkas atliko romantišką kūrinį. Jam buvo skirta Engelberto Humperdincko kūrinio „Quando, quando, quando“ lietuviškoji versija. Šalia jo pasirodymo metu sukiojosi žavingoji šokėja Kristina Tarasevičiūtė.

Deja, priešininkų komandos mokytoja Katažina pabrėžė, kad atlikėjas stipriai neintonavo, o Donatas Monvydas tai patvirtino. Tačiau visi pastebėjo nepaprastą Daugirdo charizmą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į sceną žengė paskutinis šiandieną Arūno ir Ingos Valinskų komandos narys – 36-erių verslininkas Aleksandras Dirmantas. Pasitikėjimo savimi nestokojantis dainininkas šiandien atliko grupės „Studija“ kūrinį „Spindulys“. 

Atlikėjo pasirodymą teisėjai vertino teigiamai, D. Montvydas net išdavė, jog iš visų ką tik pasirodžiusių Aleksandras – jo favoritas.

Pasirodžiusių dalyvių mokytojai skirdami balus turi teisę įvertinti kiekvieno iš jų pasirodymus. Iš 100 suteiktų procentų 50 proc. mokytojai skyrė abiem Donatams, 30 – A. Dirmantui, o 20 proc. atiteko D. Šemiotui.

REKLAMA

 

 

Katažina pirmąjį į sceną išleisti nusprendė savo mokinį Beną Murašką. Jis „Lietuvos balse“ – jau antrą kartą. Panevėžietis atlikėjas prisipažino, jog dalyvauti šiame projekte jį paskatino mylimoji Rūta.

Šiandien Benas atliko „Maroon 5“ dainą „This Love“ ir, pasak mokytojų, jam gana neblogai pavyko. Tiesa, pats atlikėjas visai neseniai prisipažino, kad jo svajonė – parepuoti „Lietuvos balso“ scenoje.

Salės ovacijas sukėlė I. Valinskienės pasisakymas, kad juodu su vyru norėtų Beną įsivaikinti. Jausmingų emocijų užvaldytas Arūnas net išlėkė į sceną jo apkabinti.

REKLAMA

Į sceną auksine mergaite tituluojama Greta Kvedaraitė atsinešė veidrodį. Viena jauniausių projekto dalyvių atliko muilo operų gerbėjams gerai žinomą kūrinį – Natalios Oreiro „Cambio Dolor“.

Rokeriškos sielos duetas Indrė Launikonytė ir jos 22 metais vyresnis mylimasis grupės „Nacija“ narys Vladas Kovaliovas atliko grupės „Whitesnake“ dainą „Here I Go Again“. Antrą kartą „Lietuvos balse“ dalyvaujanti Indrė ir ilgametę sceninę patirtį turintis Vladas tiesiog „pakėlė“ teatro arenos grindis.

Visų trijų dalyvių mokytoja Katažina savo balsus paskirstė taip: 50 proc. ji skyrė Benui, 30 – Gretai, o likusius padovanojo Indrei bei Vladui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neseniai 30 kilogramų atsikračiusi Agnė Juškėnaitė sulaukia nemažai pagyrų dėl savo išvaizdos. Nors Agnė prisipažįsta, kad visi ją apibūdina kaip gana berniukiškos išvaizdos merginą, šiandien ji nė nemėgino pasirodyti kitokia.

„Šiame projekte esu turbūt vienintelė, kuri nieko nevaidina, būna savimi“, – minėjo 22 metų teatro režisūrą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje studijuojanti Agnė.

Šiandienį jos pasirodymą su lietuviška Katie Herzig kūrinio „Hey na na“ versija teisėjai vertino palankiai ir paminėjo, kad ji verta žengti tolyn.  

REKLAMA

Eimantas Bešėnas, kaip prasitarė A. Valinskas, – dideliam pavojuj. Klausimas, ar pavyks merūniško balso savininkui aplenkti komisiją ir žiūrovus sužavėjusią Agnę bei netrukus scenoje pasirodysiančią Latvijos žvaigždę Samantą Tīną. Nepaisydamas visko, 20-metis Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentas ir toliau sieks įgyvendinti savo senelio svajonę – tapti dainininku.

 Iš Latvijos atvykusi Merūno auklėtinė Samanta Tīna atliko itin sudėtingą neseniai Lietuvoje viešėjusios Laros Fabian kūrinį „Je T’aime“.

REKLAMA

 

D. Montvydo komandos narei Justinai Budaitei – vos 16 metų, tačiau užtraukusi itin jausmingą Christinos Aguileros dainą „Hurt“ ant kojų ji pakėlė visą areną. 

„Žmonės dažnai stebisi, kaip tokio smulkaus sudėjimo mergaitė dainuodama sugeba išleisti tokį garsą“, – džiaugėsi atlikėja.

 30-metė Šiaulietė Liana Pušnova į sceną įžengė traukdama „Sex Is On Fire“, tačiau kiek vėliau užtraukė paties Andriaus Mamontovo kūrinį „Mono arba Stereo“. Tačiau jos mokytojas D. Montvydas rėžė, kad jį šiek tiek erzina jos nesikeičiančios manieros pasirodymo metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kauno panteromis pramintos Monika ir Kristina jau spėjo įsiamžinti seksualioje fotosesijoje ir išleisti naują dainą „Kartu“. Atrodo, kad merginos muzikai skiria nemažai laiko, nes šiandien su trenksmu pasirodžiusios su daina „Free Your Mind“ jos iš tiesų išlaisvino visas klausytojų mintis.

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų