REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį Vilniuje vyko Tarptautinės sportinių šokių federacijos varžybos „Lithuanian Open 2014“, kuriose Lietuvos šokėjai tapo įvairių grupių čempionais ir prizininkais.

Savaitgalį Vilniuje vyko Tarptautinės sportinių šokių federacijos varžybos „Lithuanian Open 2014“, kuriose Lietuvos šokėjai tapo įvairių grupių čempionais ir prizininkais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa“) iškovojo aukso, o Dominykui Granskui ir Kotrynai Petrošiūtei (Vilniaus „Dileksa“) atiteko sidabro medaliai.

REKLAMA

Trečiąją vietą šioje grupėje užėmė Rusijos atstovai Leonidas Chochlovas ir Aleksandra Šošneva. Varžybose dalyvavo 31 pora.

Suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje Lietuvos šokėjams Jokūbui Venckui ir Miglei Klupšaitei (Vilniaus sporto centras – „Ratuto“) atiteko bronzos medaliai.

Šios grupės nugalėtojais tapo italai Vincenzo Mariniello ir Sara Casini, o antrąją vietą užėmė Marts Smolko ir Viktorija Puhovika iš Latvijos. Grupėje varžėsi 50 porų.

REKLAMA
REKLAMA

Bronzos medalius laimėjo ir jaunimo standartinių šokių šokėjai Karolis Michalas Tomeckis ir Austėja Bliujūtė (Kauno „Sūkurys“).

Šios grupės čempionais tapo Aleksandras Riabcevas ir Marija Oblakova iš Rusijos, o antroji vieta atiteko Lenkijos atstovams Mateuszui Brzozowskiui ir Justynai Mozdzonek. Grupėje varžėsi 29 poros.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje geriausiai iš Lietuvos porų pasirodė Davidas Andreas Schoenianas ir Justina Spaičytė (Vilniaus „Ratuto“) – jiems atiteko ketvirtoji vieta.

Šioje grupėje aukso medalius pelnėt A. Riabcevas ir M. Oblakova, antroji vieta atiteko Jaroslavui Brovarskiui ir Jelizavetai Umrichinai iš Ukrainos, o trečiąją vietą laimėjo rusai Jurijus Lioli ir Valerija Remina. Varžybose dalyvavo 40 porų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar du aukso medalius Lietuvai padovanojo jaunių I-os grupės šokėjai Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno „Tvistas“).

Standartinių šokių kategorijoje jie aplenkė antrąją vietą užėmusius Rusijos atstovus Nikitą Labą ir Aleksandrą Averjanovą bei bronzos medalių laimėtojus Leho Holmą ir Marleen Luter, atstovaujančius Estijai. Šioje grupėje varžėsi 26 poros.

Lotynų Amerikos šokių kategorijoje K.Burneikis ir I.Šekaitė nugalėjo varžybų vicečempionus Artiomą Nasretdinovą ir Poliną Bombickają, atstovaujančius Rusijai, bei trečiosios vietos laimėtojus Nikitą Mjaksinį ir Luizę Kascejevą iš Latvijos. Grupėje varžėsi 33 poros.

REKLAMA

Dar vieną bronzos medalį laimėjo jaunių II-os grupės standartinių šokių kategorijos šokėjai Tomas Janonis ir Ieva Birieta (Kauno „Duetas“).

Šioje grupėje geriausiai pasirodė Rusijos atstovai - pirmoji vieta atiteko Danilui Mazurui ir Anastasijai Polonkajai, o antrąją vietą laimėjo Dmitrijus Malachovas ir Varvara Malachova. Grupėje varžėsi 37 poros.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų