REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Startavo antroji projekto „Šok su manimi“ laida.  Komisijos narių kėdes šią savaitę užėmė Jūratė Norvaišienė, Agnė Jagelavičiūtė, Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius.

Startavo antroji projekto „Šok su manimi“ laida.  Komisijos narių kėdes šią savaitę užėmė Jūratė Norvaišienė, Agnė Jagelavičiūtė, Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šou vedėjai juokavo, kad Jurijaus Smorigino vardas "Google" sistemoje aplenkė žodžius "Ebola" ir "Putin".

REKLAMA

Vakaras prasidėjo intriga, šokėjų balsavimu, ar baletmeisteris Jurijus Smoriginas turėtų grįžti į teisėjo kėdę. Vienbalsiai nuspręsta, kad komisijos narys grąžinamas į projektą.

Pirmieji ant parketo pasirodė transseksualas Agness Landau ir Justas Žilinskas, pristatę tango kompoziciją. „Man patiko labai. Kietos kojos, Agness. Net jeigu ji labai išdžiūvusi, kojos turėtų būti minkštesnės. Jūs buvote vyriško raugo ispanė. Tikra ispanė“, - sakė Jurijus Smoriginas. „Buvo labai gražus reginys. Muzikiniai akcentai padaryti ten, kur reikėjo“, - pridūrė komisijos narė Jūratė Norvaišienė.  

REKLAMA
REKLAMA

„Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis pristatė rumbą, kuri buvo įvertinta aukščiausiais balais. „Jūs, Rūtele, esanti šokanti erekcija“, - šokančiai tituluotai gražuolei sakė baletmeisteris.  „Norėjau pasakyti Rūtai, kokia ji nuobodi. O čia pasirodo reiks internete pasiknaisioti, ar nėra kokių filmų“, - sakė kita komisijos narė, stilistė Agnė Jagelavičiūtė.

Tretieji ant parketo žengė „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė, atlikę kvikstepą. „Nesišiepkite, prašau man daugiau vaikų į projektą netempti“, - apie ant parketo judančius pinigų maišus, kuriose šoko dvi mažos mergaitės sakė Jurijus Smoriginus, pridūręs, - „Jūs esate sielų verslininkas. Jus reikėtų išmesti iš projekto“, - toliau rėžė trejetą porai skyręs Jurijus Smoriginas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vestuvių organizatorius Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė paruošė rumbos kompoziciją. „Jūs kaip ir Šalčiūtė, jeigu sako, kad išsižergė, tai sakė padarė špagatą“, - su kita konkurso dalyve Remigijų palygino baletmeisteris.

Pofesionalus modelis Simonas Pham ir Ieva Miklaševskaja šoko kvikstepą.

„Kodėl Jūs turėjote apsirengti Buratinu?“, - klausė stilistė Agnė Jagelavičiūtė žvelgdama į apsinuoginusį Simoną. „Aš komentuodamas rizikuoju, nes mūsų panos laižo ekraną žiūrėdamos. Jūs buvote kaip pelų maišas. Dabar tai buvo lochas ir pelų maišas“, - sakė Smoriginas.  

REKLAMA

Monika Šalčiūtė, praėjusią savaitę įsivėlusi į konfliktą su Jurijumi Smoriginu. Mergina su partneriu Stanislav Savickij sušoko rumbą.

„Nusiteikiau taikiai. Nupirkau dovaną Jurijui Smoriginui, knygą kaip mokėti bendrauti su žmonėmis. Tiesiog neįteiksiu, nes nežinau, ką veikėte kambariuke su Rauliu, perduosiu jam“, - sakė Monika Šalčiūtė.

„Pradėsiu nuo prašymo brangių ir mielų televizijos žiūrovų. Labai paprašyčiau uždengti ausytes savo vaikams, šios netalentingos merginos vertinimai gali sulaukti nemandagaus atsako. Mačiau šokį sukurtą striptizo barui. Pasiūlyčiau Monikutei Petro Cvirkos ar Žemaitės knygų, matosi, kad galvytėje dzin“, - sakė Jurijus Smoriginas.

REKLAMA

Monika Šalčiūtė pasakė, kad nuo šiol komisijos pastabų klausys iš užkulisių ir paliko parketą.

Dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė pristatė kvikstepą, įvertintą aukščiausiais balais. „Kostiumai, stilistika, grimas, buvo gražu žiūrėti“, - sakė Jurijus Smoriginas.  

Modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas buvo dar viena pora šokusi rumbą. Jolanta taip pat įteikė dovaną Jurijui Smoriginui. Paslaptingoje raudonoje dėžutėje buvo supakuota geltonų narcizų puokštė. Už dovaną baletmeisteris atsidėkojo apsikabinimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas pristatė rumbą, kuriai komisija negailėjo pačių aukščiausių įvertinimų.  

Dainininkė Monika Linkytė ir Justas Bareišis šoko kvikstepą. „Kai Monika artėjo link mūsų su pistoletu, iš karto supratau, kad dešimt bus“, - sakė Vytaras Radzevičius.

Paskutinioji vakaro pora – šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė pristatė seksualią rumbą.

„Aš mačiau tik Jomantę, neišmokėte Igno rumbos“. – sakė Jūratė Norvaišienė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų