REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 


Teatro arenoje startavo antroji „Lietuvos balso“ transliacija. Šiandien į sceną žengs jau kiti visų keturių mokytojų mokiniai. Dainininkai atliks itin populiarius, hitais tapusius garsių atlikėjų singlus. Klausytojai išgirs ir Ovidijaus Vyšniausko bei Džordanos Butkutės kūrinius ir Lady Gaga‘os bei Spice Girls dainas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji į sceną žengė Ingos ir Arūno Valinskų mokinė 24 metų kaunietė Aistė Tomkevičiūtė. Mergina, pasigyrusi, jog turi puikią išvaizdą ir puikiai moka dainuoti šiandien mėgino tai įrodyti atlikdama ekstravagantiškosios Lady Gaga hitą „Born This Way“.

REKLAMA

„Man pritrūko vidinio „draivo“, tas jūsų artistiškumas, tarsi, atrepetuotas, suvaidintas“, – jos pasirodymą komentavo Inga Valinskienė.

Rūta Andruškevičiūtė į sceną žengė su saksafonu rankose. Neseniai susižadėjusi mergina atliko puikią Ovidijaus Vyšniausko „Išdalinau“ dainos versiją, kūrinį praskaidrindama atsinešto instrumento muzika.

„Kūrinys lyg ir nesudėtingas, tačiau, kartais jautėsi aritmija“, – pasirodymą komentavo Merūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiksinti „Lietuvos Balso“ bomba – štai taip užkulsiuose buvo pavadinta trečioji šiandienos dalyvė 19-metė medicinos studentė Agnė Bubilaitė. Nors merginą projekto prodiuseriai pastebėjo giedant bažnyčioje, šiandien ji atliko gana ritmingą Selenos Gomez kūrinį „Love You Like a Love Song“. Nors, bomba tiksėjo, komisijos nariai vienas kitam vieningai pritarė, jog pasirodyme trūko seksualumo bei žaismingumo. 

Trijulės mokytojai Valinskai savo 100 balų paskirstė taip: 50 proc. balsų atiteko Agnei, 30 proc. – Rūtai, 20 proc. – Aistei. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Merūnas į sceną pirmąją išleido Rūtą Žibaitytę. Ankščiau tik pritardavusi kitiems vokalistams, šiandien atlikėja pademonstravo išskirtinių gabumų reikalaujantį kūrinį. Tiksliau – dainų popuri. Visi mokytojai tiesiog pakerėti savitą sceninį stilių puoselėjančios Rūtos.

5-oji į sceną žengė Tele bim bam“ žvaigždutė Eglė Gateikytė. Ne kartą minėjusi, jog šios etikėtės norėtų atsikratyti, atlikėja šiandien „Lietuvos Balso“ sceną „sprogdino“ atlikdamą žymią roko baladę „Purple Rain“.

REKLAMA

Šeštasis scenoje pasirodė Dainotas Varnas. Merginų numylėtiniu pavadintas Merūno mokinys šįkart pasirinko gana priešiškai „Lietuvos Balso“ mokytojų įvertintą Gyčio Paškevičiaus dainą „Draugams“.

„Neįtikino manęs absoliučiai. Atliekant šį kūrinį reikia turėti galimybes. Galimybių buvo, tačiau tuo nebuvo pasinaudota“, – pasirodymą komentavo A. Valinskas.

Tačiau Dainoto mokytojas Merūnas pripažino, jog pasirodymo metu jam per kūną begiojo šiurpuliukai. 

Balus jis šiandien išdėliojo štai taip: Dainotui – 50 proc., Rūtai – 30 proc., Eglei – 20 proc.

REKLAMA

 

Donatas Montvydas pirmąjį į sceną išleido berniuku saldainiuku pramintą 19-metį kaunietį Audrių Janonį. Jaunas vaikinas pasirinko Olly Murs kurinį „Troublemaker“ ir dar kartą pademonstravo, kodėl visi jį būtent taip vadina.

„Kol kas tik grožis ir drąsa matosi ant scenos. Tačiau juodo darbo dar oj, kaip trūksta. Vokaliai dar esi labai silpnas“, – pasirodymą komentavo Merūnas.

O štai į sceną įžengus jau žinomai dainininkei Notai, Gintarei Petkevičiūtei ir užtraukus „Laisvę“, net pačiam Arūnui Valinskui pasišiaušė plaukai. Pasirodymą jis stebėjo sukaustęs žvilgsnį. O jos mokytojas Donatas Montvydas vos pradėjus dainuoti užsimerkė ir, rodos, mėgavosi atlikimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žiūrėjau į jos akis, lakstė šiurpuliukai. Viskas liejosi jai iš širdies“, – pasirodymą komentavo Katažina.

Sekanti į sceną basa išbėgo patrakusioji Natalija Demeško. Publiką ji sužavėti bandė atlikdama Lemon Joy kurinį „Balta Meilė“.

„Neturi stipraus balso, bet tu man patinki. Nežinau, kas čia yra. Esi įdomi asmenybe, tokia „frykiška“ (liet. išprotėjusi)“, – komentavo jos mokytojas Donatas Montvydas.

Donatas Montvydas savo mokiniams savo balus paskirstė taip: 50 proc. atiteko Notai, 30 proc. – Natalijai, o 20 proc. Audriui.

REKLAMA

 

Katažinos komandos narių pasirodymų eilę pradėjo reperė – dainininkė Algė Mateikūnaitė publiką nustebino Spice Girls hitu „Wannabe“.

„Buvai gerokai stipresnė, nei ši daina“, – komentavo Donatas Montvydas.

„Mes padarėm Spice Girls“, – sušuko Arūnas Valinskas

O štai Merūnas dainos pasirinkimą pavadinimą įvertino, kaip visiškai nevykusį, pasak jo, Spice Girls merginos net nėra dainininkės. Tiesa, Algė prisipažino, jog šį komisijos narį bandė „nukabinti“.

O štai neseniai ištekėjusi Diana Bartnikaitė į sceną įžengė užtraukdama Džordanos Butkutės hitą „Man patinka taip gyventi".

REKLAMA

„Projekte yra keli favoritai ir aš esu viena jų“,– štai taip drąsiai apie save kalbėdama Eglė Tamulionienė į sceną žengė atlikti šių metų Eurovizijos nugalėtojos Konchitos Wurst nugalėtojos dainą „Rise Like a Phoenix“.

„Iki šiol tu nebuvai nei mano favorite, nei lyderė, dabar mano nuomonė visai pasikeitė. Bijau dėl savo mokinių“, – pasirodymą komentavo Donatas Montvydas.  

Katažinos balai išsirikiavo štai taip: Eglei atiteko 50 proc., Algei – 30 proc, Dianai – 20 proc.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų