REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Kalnai, sniegas, saulė ir aktyvus poilsis – puikus variantas žiemos atostogoms, kurias galite patirti Jasna Žemųjų Tatrų kurorte Slovakijoje.

Kalnai, sniegas, saulė ir aktyvus poilsis – puikus variantas žiemos atostogoms, kurias galite patirti Jasna Žemųjų Tatrų kurorte Slovakijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jasna Žemieji Tatrai, tai didždiausias slidinėjimo centras, turintis puikias sąlygas žiemos sportams Slovakijoje. Jasna Žemieji Tatrai siūlo daugybę žiemos pramogų, ir aktyvų poilsį 46 km siekiančiose slidinėjimo trasose. Centre siūloma čiuožti įvairaus sudėtingumo trasomis, pradedant mėlynosiomis – paprastomis, iki pačių sudėtingiausių juodųjų slidinėjimo trasų. Taip pat siūlo Freeride trasas adrenalino mylėtojams, arba puikiai įrengtą Snow parką. Jasna originalumas slypi tame, kad čia galima čiuožti ir šiaurinėje ir pietinėje Chopoko kalno pusėse.

REKLAMA

Moderni sniegą gaminanti sistema sniegą tiekia iki pat Chopoko kalno viršūnės net 5 mėnesius per metus, taigi nuo gruodžio iki pat balandžio galima džiaugtis žiemos pramogomis.

Jasna Žemieji Tatrai gali pasigirti, kad pirmieji visoje Slovakijoje turintys Twinliner lyninę keltuvų sistemą. Tai iš tikrųjų slidininkų liftas – įstrižas liftas užtirkinantis slidininkų, snieglentininkų, o vasarą pėsčiųjų turistų iš Biela Put (Koliesko) į Priehyba iki žemutinės Funitel stotelės transportą, kad jie galėtų tęsti kelionę Funitel tiesiai į Chopok.

REKLAMA
REKLAMA

Norintiems romantikos ar išskirtinių pojūčių, Jasna kurorte galima slidinėti keliose apšviestose trasose ir vakarais, o vaikams prieinamas didžiulis slidinėjimo parkas, kuriame jie žaisdami mokosi slidinėti.

Šiame Slovakijos slidinėjimo rojuje yra teikiami kompleksiniai paslaugų pasiūlymai

Jauniausius slidininkus neabejotinai nudžiugins Maxiland Biela Pút. Didžiausias Slovakijoje žiemos parkas vaikams, kurio paviršius siekia daugiau nei 6000 m2, čia yra patogus lyninis liftas. Tai ideali vieta įgaunti pirmą patirtį slidinėjant slidėmis ar snieglentėmis. Maxiland vaikai su savo tėveliais suras animacines programas su slidėmis čiuožiančiais Raudonkepuraite ir vilku, o puikius žaidimus užtikrins Maxiland šokiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tėvai savo vaikus gali patikėti patyrusiems slidinėjimo mokytojams ir patys džiaugtis slidinėjimu profesionaliai sniegu padengtose trasose ar leisti laiką kompleksiškame paslaugų centre Biela Pút, aplankyti sporto prekių parduotuvę, slidžių nuomos punktus, informacijos centrą, pasėdėti bare ar stebėti savo vaikus iš restorano terasos.

Vakarais paslidinėjus apšviestose trasose yra siūloma pratęsti pramogas per visą naktį. Patrauklus muzikinis klubas Happy END – dienos metu veikia kaip restoranas su terasa yra prie pat slidinėjimo trasos link Biela Púť centro. Jis vakarais tampa pramogų vieta su diskoteka, todėl šis centras yra pats patraukliausias jauniems asmenims, ieškantiems pramogų skambant gerai muzikai, mėgaujantis kokteiliais ir gera virtuve. Klube telpa net 1000 asmenų, o čia apsilanko ne tik slidininkai, bet ir gerų pramogų mėgėjai iš visų apylinkių.

REKLAMA

Geras maitinimas slidinėjimo trasoje

Tiesiogiai slidinėjimo trasose slidininkų ir snieglentininkų laukia kalnų restoranai su vaizdu į Tatrus, kalnų restoranas su terasa ir naktine diskoteka, Apres ski barai su gera muzika, užkandžių baras bei Von Roll – muziejus-restoranas slidinėjimo trasoje su židiniu.

Tie, kurie vakare ieško kulinarinių įspūdžių tiesiogiai slidinėjimo trasoje, gali pasinaudoti patraukliu Tatrų įspūdžių vakaru sujungtu su pasivažinėjimu sniegą valančia ir slidinėjimo trasas sutvirtinančia mašina bei vakariene Von Roll restorane Lukova, įsikūrusiame 1670 m. virš jūros lygio.

REKLAMA

Apgyvendinimas su naudingais abonimentais visame regione

Su prekiniu ženklu Jasná Nízke Tatry (Jasna Žemieji Tatrai) veikia taip pat viešbučiai, dauguma iš jų su SKI IN ir SKI OUT galimybe. Reiklesnius klientus sudomis keturių žvaigždučių viešbučiai Grand Jasná bei Boutique hotel Tri Studničky. Viešbutis Grand Jasná, dėl savo patrauklios padėties prie naujo 8 asmenų keltuvo – gondolos, tenkina patogaus viešbučio standartus Otupné centre. Viešbutis atnaujintas ir be abejonės sudomins jus viduje esančiu sveikatingumo centru su vaizdu į apylinkę, taip pat nauju konferencijų centru. Prie įėjimo į Diemianovska slėnį įsikūręs išskirtinis viešbutis Tri studničky, kuris sudomins ne tik originaliu interjeru, bet ir puikia virtuve. Viešbutis atnaujintas ir praturtintas sveikatingumo centru su originaliu kalnų pliažu bei patraukliu vaizdu į kalnų upokšnį. Chopoko kalno 2004 m aukštyje virš jūros lygio yra viešbutis Rotunda – aukščiausia įsikūręs viešbutis su aukščiausio ir vidutinio standarto apartamentais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vasariškos pramogos per žiemos atostogas ir natūralus įdegis po stogu

Turint kelių dienų slidinėjimo abonementą (GoPass) galima visai dienai ateiti į Tatralandia vandens parką, taip siekiant kompensuoti neišnaudotą slidinėjimo dieną slidinėjimo centre abonemento galiojimo metu (GoPass). Vandens parkas Tatralandia siūlo poilsį ir pramogas, pramogas jūros, terminiame ar švariame vandenyje, kurio temperatūra siekia nuo 26 iki 38°C net žiemos metu. Unikali dengta Tropical Paradise zona su tropikų augalais ir nusistovėjusiu jūros klimatu bei 30 laipsnių temperatūra, siūlo galimybę nardyti, stebėti povandeninį koralų pasaulį bei natūraliai įdegti po permatomu stogu, šešėlyje net ir vidury žiemos – daugiau informacijos surasite www.tatralandia.sk. Vienos dienos skipass galima išnaudoti slidinėjimui trasose arba vienam įėjimui į Tatralandia vandens parką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų