REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Prasidėjo trečioji projekto „Šok su manimi“ transliacija. Laidos pradžioje skambėjo Monikos Šalčiūtės bei projekto vedėjų Indrės Kavaliauskaitės ir Mindaugo Stasiulio dainos. Profesionalių šokėjų ir garsių šalies žmonių šokių kompozicijas šią savaitę vertina: Jūratė Norvaišienė, Jurijus Smoriginas, Vitalijus Cololo bei Agnė Jagelavičiūtė.

Prasidėjo trečioji projekto „Šok su manimi“ transliacija. Laidos pradžioje skambėjo Monikos Šalčiūtės bei projekto vedėjų Indrės Kavaliauskaitės ir Mindaugo Stasiulio dainos. Profesionalių šokėjų ir garsių šalies žmonių šokių kompozicijas šią savaitę vertina: Jūratė Norvaišienė, Jurijus Smoriginas, Vitalijus Cololo bei Agnė Jagelavičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji ant parketo pasirodė „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė. Pora praėjusią savaitę turėjo atlaikyti aštrią baletmeisterio Jurijaus Smorigino kritiką. „Užmušė man norą šokti“, - vaizdo reportaže atskleidė projekto dalyvis. „Gerbiamas Jurijau. Jūs net neįsivaizduojat, kas mumyse užverda, kai mes klausomės Jūsų. Šį vakarą aš labai noriu, kad Jūs nors akimirkai pasijustumėte taip, kaip jaučiamės mes stovėdami čia kiekvieną šeštadienį prieš Jus“, - prieš studijoje pasirodant kaukėtiems vyrams su šunimis rėžė Arnas Švilpauskas. „Aš matau, kad Šalčiūtė dainuoja“, - rėžė Smoriginas, žiūrėdamas į lojančius kovinius šunis, kurie buvo palikti šalia jo.

REKLAMA

Šokėjų pora atliko rumbos kompoziciją. Jurijus Smoriginas neslėpė, kad jam nepatiko, kuomet Arnas Švilpauskas žiniasklaidoje jį pavadino „impotentu“, įvertindamas poros pasirodymą septynetu.

Antrieji šeštadienio vakarą pasirodė projekto lyderiai – šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė. Pora šoko fokstrotą. Komisijos vertinimų metu Jurijus Smoriginas atsistojo ir nuėjo į pasirodymo metu šokėjų naudotą sostą bei demonstratyviai užsidėjo karūną. „Jurijus III-iasis“, - juokėsi Vitalijus Cololo. „Gal proto aš ir neturiu, bet savęs ir savo vaiko aš nepardavinėju viršeliams“, - į Agnės Jagelavičiūtės pastabą apie žemą intelekto lygį atsikirto Jurijus Smoriginas.  

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė Monika Linkytė ir Justas Bareišis atliko džaivo kompoziciją. „Noriu pasveikinti, kad atkreipėte dėmesį į komisijos pastabas. Nežinau kodėl, bet kostiumai labai smagūs, o numeris nuobodus“, - sakė Agnė Jagelavičiūtė.  

Modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas šoko aistringąjį tango. Komisijos nariai šokį įvertino 39 balais iš 40. „Čia vikšro šokis, ar kas čia?“, - Jurijui Smoriginui pradėjus rangytis prie komisijos stalo, vaizduojant neva organiškus šokio judesius, juokavo Vitalijus Cololo.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Transliacijos pradžioje dainavusi interneto sensacija Monika Šalčiūtė ir Stanislav Savickij šoko tango. Poros pasirodymą vienetu įvertino Jurijus Smoriginas. „Temos nebuvo“, - pradėjo Vitalijus Cololo. „Pasakysiu taip kaip atrodė: atrodė, kad jūreivis atėjo į uostą, o ten stovi mergina, kuri ima už valandas“, - rėžė Agnė Jagelavičiūtė. „Negaliu jai šokio statyti, ji vėluoja po pusantros valandos į treniruotę“, - sakė Jurijus Smoriginas. Monika netylėjo. „Nežinau, ką tas senukas šneka. Jau turbūt senatviniai marazmai prasidėjo“, - atsikirto projekto dalyvė. „Tu čia prostitutę vaidinai? Jūs šokat, kaip dainuojat, panele", - rėžė Jurijus Smoriginas.

REKLAMA

„TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas ant parketo pasirodė šeštieji. Sandrai treniruotės metu nikstelėta koja nesutrukdė kartu su šokių partneriu pristatyti argentinietišką tango. „Labai rimtai pasiruošta. Padarytas tikras šou“, - porą gyrė Jūratė Norvaišienė. „Labai įspūdingas partnerio kostiumas. Atrodė kaip nepilnametis bernužėlis, o dabar sublizgėjo kaip tikras vyras“, - sakė Agnė Jagelavičiūtė, vertindama iki pusės apsinuoginusį Sandros partnerį.  

Dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė pristatė meilės šokį – rumbą. „Mano užduotis žiūrėti į rūbus, bet aš nemačiau jokių rūbų. Man ėjo šiurpas. Man bus keista, jei jūs „pravažiuosit“ be romano. Šiame šokyje jaudinosi profesionalas“, - sakė Agnė Jagelavičiūtė.  

REKLAMA

Vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė pristatė tango. „Žiogas buvo tikrai šaunuolis. Pamatėme pramoginio šokio ir choreografinių piešinių. Buvo tikrai smagu“, - komplimentų negailėjo Jurijus Smoriginas.

Transseksualas Agness Landau ir Justas Žilinskas šoko rumbą. „Žinote, kuo baigėsi? Kad abu blogai šokote“, - porai kritikos negailėjo Jurijus Smoriginas. „Šokį užgožė turkiški drabužiai“, - teigė stilistė Agnė Jagelavičiūtė.

Paskutinieji ant parketo žengė „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis. Pora atliko tango kompoziciją. „Jie abudu atrodo profesionalai. Mano akimis žiūrint, viena iš lyderių porų“, - sakė Jūratė Norvaišienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų