REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalėdų miestelis su „Paulig“ Rotušės aikštėje veiks iki sausio 11 d. nuo 12.00 iki 20.00 val. Rotušės aikštėje garbingą vietą užims tuzinas šventinių namukų, kuriuose bus galima rasti įvairių ir nekasdieniškų lobių.

Kalėdų miestelis su „Paulig“ Rotušės aikštėje veiks iki sausio 11 d. nuo 12.00 iki 20.00 val. Rotušės aikštėje garbingą vietą užims tuzinas šventinių namukų, kuriuose bus galima rasti įvairių ir nekasdieniškų lobių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bernardinų sodas

Iki sausio 11 d. Vilniaus miesto savivaldybė Šv. Kalėdų laikotarpiui Bernardinų sodą pavertė jaukia oaze skirta visai šeimai. Parkas veikia nuo 7.00 iki 22.00 val.

REKLAMA

Vėl atgijusi karuselė, džiugins ne tik vaikus, bet ir iš vaikystės dar nenorinčius išaugti suaugusiuosius, veiks lauko kavinės. Karuselė ir kavinė veiks savaitgaliais ir švenčių dienomis. Bernardinų sodą puoš modernios šviesos projekcijos, sutrauksiančios jomis pasigrožėti ne tik vilniečius, bet ir miesto svečius.

Kalėdinis traukinukas

Kelionės traukinuku vyks iki sausio 11 d. nuo 11.00 iki 21.00 val. Kalėdų traukinuko stotelė įsikūrusi greta Rotušės aikštės. Tikriausiai nerasime vaiko, kuris niekuomet netroško pakliūti į Kalėdų senelio poliarinį traukinį, taigi tai – puiki proga išpildyti šią svajonę!

REKLAMA
REKLAMA

Spalvingas kaip vaikiškas sapnas, kalėdiškas ir pakvipęs kava, Kalėdų traukinukas džiugins ne tik pačius mažiausius – tikime, jog visai slapta, tyliai ir kukliai galimybe pasivažinėti svajonių traukinuku džiaugsis ir vaikučių tėveliai.

Kalėdų miestelis su „Paulig“ Katedros aikštėje

Kalėdų miestelis su „Paulig“ Katedros aikštėje veiks iki gruodžio 30 d. nuo 12.00 iki 21.00 val. Šimtai stebuklingų dovanų idėjų, šventinė nuotaika ir skrudintų migdolų kvapas – tiek ir dar daugiau įspūdžių sostinės Kalėdų miestelyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Čia rasite ir žiemos vakarus pasaldinsiančių kalėdinių delikatesų – imbierinių sausainių, meduolių, arbatų, naminių sūrių, spalvingų saldainių ar pyragaičių…

DNB čiuožykla Lukiškių aikštėje

Iki vasario 6 d. Lukiškių aikštė tapo „DNB“ ledo čiuožykla ir veikia nuo 12.00 iki 22.00 val.

Atkeliauk į Kalėdas Sostinėje ir išpildyk savo vaikystės svajonę! Holivudo filmuose populiarios kalėdinės miesto čiuožyklos tampa realybe su „DNB“ čiuožykla sostinėje.

„DNB“ čiuožykla priima visus – svarbiausia gera nuotaika ir noras kaip reikiant pasilinksminti. Kviečiami ir tėveliai su mažaisiais vilniečiais bei miesto svečiai.

REKLAMA

3D pasaka Katedros aikštėje

Gruodžio 25-31 d. įspūdingą ir įkvepiantį 15 min. trukmės reginį bus galima nemokamai pažiūrėti Katedros aikštėje trijų vakarinių seansų metu: 17.00 val., 18.15 val. ir 20.00 val. Vilniaus Arkikatedros šoninis fasadas kiekvieną dieną po 3 kartus pasipuoš unikalia ir įspūdinga 3D projekcijų programa – milžiniška siena taps spalvingos Kalėdinės pasakos ekranu, kuriame išvysime trumpametražius filmukus. Vakarinio Vilniaus fone įsižiebusios unikalios ir įdomios projekcijos maloniai pagardins šventiškiausią metų savaitę magiškais vaizdais bei įkvėps dar daugiau pakilios nuotaikos į žiūrovų širdis.

REKLAMA

Kviečiame stebėti 3D lietuviško pinigo kelionę

Ant banko „Nordea“ pastato (Didžioji g. 18) atgis istoriniais įvykiais paremta moderni 3D istorija, perbėgsianti per visą lietuviško pinigo istoriją. Iš milžiniškos senovinės monetos atjojęs vytis pastato sienomis skries per istoriją – žiežirbomis trykštančią ir karštu oru pulsuojančią ugnies raudonumo senovinę monetų kalyklą, gaudžiančias industrines spausdinimo mašinas, risnos pirmųjų „žvėrelių“ fone, kol įjos į naują ir žvilgančią euro monetą. 3D projekcija „Lietuviško pinigo istorija“ bus rodoma nuo gruodžio 25 iki sausio 4 d., penkių vakarinių seansų metu – 17.30, 18.30, 19.30, 20.30 ir 21.30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujametiniai renginiai

Gruodžio 31 dieną, nuo 23.30 val. kviečiame pasitikti stebuklus Katedros aikštėje. Vilniaus miesto savivaldybė vilniečiams ir miesto svečiams dovanoja jau tradiciniu tapusį reginį – įspūdingus vidurnakčio fejerverkus. Katedros aikštė taps ir paskutiniųjų 2014 metų minučių skaičiuokle pavadinta Euro skaičiuokle. Šviesos projekcija įsižiebs ant Vilniaus Arkikatedros šoninio fasado ir skaičiuos paskutines išeinančių metų sekundes. Laikmatis matuos ne tik sekundes likusias ligi 2014- ųjų pabaigos , bet ir laiką, likusį ligi naujos Lietuvos eros pradžios.

REKLAMA

Kiti renginiai

Kalėdos Sostinėje – tai ištisa visai šeimai skirtų renginių girlianda. Juk Šv. Kalėdos – nuostabiausia metų šventė, kurios laukia ir maži, ir dideli!

Gruodžio 25 dieną TV bokštas tradiciškai taps aukščiausia kalėdine eglute Vilniuje.

Gruodžio 28 dieną sporto aistruolius kviečiame stebėti ir dalyvauti kalėdiniame bėgime.

Saulės kelionė

Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ įlieja ugnies prieš devyniolika metų parašytam muzikiniam pasakojimui – reginiui „Saulės kelionė“. Renginys vyks Gruodžio 25 d. 19.00 val. Vilniaus Kongresų rūmuose. Per dangaus skliautą keliaujanti Saulė aplanko visus zodiako žvaigždynus, drąsiai užsukdama į jų gelmes. Vieni jų Saulę priima ir globoja, o nuo kitų svetingumo tenka išsiplėšti jėga. Nepaisydama nieko, Saulė rieda Svarstyklių puotos link, kur susirenka visi žvaigždynai, o žiūrovą palydi į kosminiu pulsu tvinksinčią šventę. Bilietus platina: www.bilietai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų