REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 

Žiūrovams savo pasirodymus šiandien parengė jau tik 8 projekto dalyviai. Pagaliau išaiškės, kurie iš šių atlikėjų pateks į galingiausio Lietuvos muzikinio projekto finalą. 

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji scenoje pasirodė K.Zvonkuvienės mokinė Eglė Tamulionienė. Šįkart ji atliko M. Mikutavičiaus dainą „Balintos sienos“. Komisija šiai atlikėjai negailėjo pagyrų. 

REKLAMA

Antroji į sceną lipo Greta Kvedaraitė. Pasipuošusi spindinčia suknele bei garbanomis žiūrovus mergina pradžiugino išskirtinio balso savinininkės Cher hitu „Strong enough“. Tačiau komisija vieningai nusprendė, jog prieš tai scenoje pasirodžiusios varžovės pasirodymas buvo kur kas stipresnis. „Čia renkam Lietuvos balsą“, - aiškino mokytojai.

Katažina savo balsus paskirstė taip: Eglei skyrė 70 proc., o Gretai skyrė 30 proc.

Valinskai pirmąjį į sceną išleido savo mokinį Daugirdą. Buvęs boksininkas atliko Obuolio kūrinį „Tamsus langas“. Komisijos nariai žavėjosi atlikėjo galantiškumu ir išvaizda. D. Montvydas atviravo, jog jam įdomu kiek toli gali žengti žavesiu nesiskundžiantis, tačiau ne visuomet į toną pataikantis atlikėjas. 

REKLAMA
REKLAMA

Du Donatai žiūrovams atliko K. Kerbedžio kūrinį „Naktį“. Jų mokytojas A. Valinskas po pasirodymo išrėžė komentarą visiems, kurie šiuo du vyrus vadina vestuvių muzikantais: „Tie, kurie jus vadina vestuvių muzikantais, patys yra ne kas kita, bet etikečių klijuotojai.“

Mokytojai savo balsus paskirstė taip: Donatams skyrė 70 proc., o Daugirdui tik 30 proc.

Ovacijomis ir „bravo“ šūksniais palydėjo jauniausią projekto dalyvę Justiną Budaitę. Ji atliko Marvin Gaya kūrinį „Ain't No Mountain High Enough“. Arūnas Valinskas po pasirodymo pareiškė, jog skubės balsuoti už šią projekto dalyvę ir palinkėjo superfinalui pasirinkti šiek tiek kitokį kūrinį, mat visų atliktų dainų stilius panašus. Katažina spėjolio, kas bus šios merginos laukia už 20-ties metų, o Merūnas patarė nepertemti stygų. D. Montvydas džiaugėsi, jog jo mokinė  „trimis galvomis aukstesnė“, nei kiti projekto dalyviai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nota, reaguodama į komisijos pasiūlymus šiek tiek pakeisti pasirodymų spalvą, šį kartą žiūrovus nustebino pasirinkdama Joe Cockerio kūrinį „Unchain My Heart“. Deja, Merūnas netruko nuliūdinti atlikėjos. Pasak jo, jos konkurentė Justina muzikaliai pasirodė kur kas geriau. Tačiau I. Valinskienė sveikino dainininkę dėl ryžto imtis visiškai kitokio stiliaus kūrinio. 

Komentuodamas, jog abi atlikėjos jau yra profesionalios ir tiek pat vertos atsidurti finale, D. Montvydas savo balsus paskirstė taip: Notai jis skyrė 30 proc., O Justinai dovanojo 70 proc. savo balsų. 

REKLAMA

Agnė Juškėnaitė kupina energijos į sceną įšuoliavo atlikti Elvis Presley kūrinį „A Little Less Conversation“. Nors, vos atlikusi kūrinį, padėjusi galvą ant laidos vedėjo R. Vilkončiaus peties išsilieto, jog prastai sudainavo, tačiau jos ryškų sceninį įvaizdį išgyrė visi mokytojai. Merūnas džiaugėsi, jog jo mokinei Elvis Presley repertuaras puikiai tinka. 

Štai Latvė Samanta Tina scenoje ir vėl pasirodė skirtingame vaidmenyje. Ji atliko ekscentriškosios atlikėjos Bjork kūrinį „It's Oh So Quiet“. Atlikėja pademonstravo ne tik balsą, bet ir artistiškumą. Scenoje ji parodė tikrą šou. D. Montvydas Latvę pasveikino su pačiu geriausiu iš visų šiandieninių pasirodymų. 

REKLAMA

Tikėdamasis, jog Agnę ir taip palaikys lietuviai jai jis skyrė 40 proc. balsų. O Samantai Tinai padovanojo 60 proc. savo balsų. 

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, jog kitą Sekmadienį superfinale pasirodys Eglė Tamulionienė (viso 52 proc. balsų), Agnė Juškėnaitė (viso 53 proc. balsų), Justina Budaitė (viso 63 proc. balsų) ir balsingasis Donatų duetas (viso 68 proc. balsų). 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų