REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 

 

Floridoje gyvenantis 33 metų Onealas Ronas Morrisas mėgino nelegaliai pasipelnyti, tačiau už tai turės paaukoti ne mažą duoklę. Ne pačiu kokybiškiausiu „botoksu“ ir „implantais“ putlinusi pasigražinti troškusių moterų veidus bei sėdimąsias, transseksualė užsitraukė teisėtvarkos nemalonę, rašoma dailymail.co.uk. 

REKLAMA
REKLAMA

Be licencijos dirbantis daktaras moteris „gražindavo“ toksinių medžiagų mišiniu į kurį įeina kambario remontui skirti klijai bei cementas. Ši nestandartiškos procedūros klaikiai subjaurojo nieko apie tai nenutuokusias moteris.

REKLAMA

Transseksualės aferos į viešumą iškilo, kuomet viena iš jos „pacienčių“ po atliktos procedūros mirė. Shatarka Nuby dėl ūmaus ir lėtinio kvėpavimo nepakankamumo gyvybės neteko 2012 m. Tuomet iškelta byla dėl Onealo Rono Morriso neteisėtų veiksmų.

Lygiai prieš metus jai buvo paskirtos 336 dienos viešųjų darbų už neteisėtą gydymą be licencijos. Pateikti kaltinimai dėl 7 nuo „chirurgės“ nukentėjusių „klienčių“.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienio (01.09) rytą įvyko teismas, kuriame nusikaltėlei paskirta 40 000 dolerių bauda, tačiau ši atsisakė sumokėti šią sumą, o tai reiškia, jog ji verčiau renkasi kalėjimo prieglobstį. Kol teismas sprendžia kiek metų transseksualei teks kalėti už nužudymą, ji vėl pasodinta už grotų.

Išsiaiškinta, jog transseksualė veiklą pradėjo 2007 m. Nuo tada iki 2011 m. „gydytojos“ rankose atsidūrė bent 10 klientų. Už procedūras šie nelaimėliai paklojo bent po 2000 dolerių.

Vykstant tyrimams paaiškėjo, jog iš viso „daktarės“ subjaurotais kūnais ir sveikatos problemomis skundžiasi net 30 žmonių.

Viena iš teisme dalyvavusių „pacienčių“ prisipažino procedūriniame kabinete pastebėjusi klijus, tačiau „chirurgė“ tuomet pareikalavusi nesižvalgyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų