REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai grįžau namo, manoji jau miegojo – buvau prašęs nelaukti. Aš tyliai nuėjau į vonios kambarį ir tikėjausi po dušu nusiplauti viską: alkoholio kvapą, svetimus kvepalus, gašlius pokštus ir bereikšmį flirtą. Nusiplovė ir nuovargis, ir lengvas girtumas. Visas gaivus, žvalus ir nusiteikęs pasigerinti nutipenau į miegamąjį.

REKLAMA
REKLAMA

Palindau po antklode, bet niekaip negalėjau sumerkti akių. Įsijungiau naktinę lempą ir tylomis ją stebėjau gulinčią ant pilvo, nedrįsau žadinti. Įsidrąsinęs patraukiau nuo veido nepaklusnią garbaną, ji šyptelėjo per miegus. Paglosčiau jos švelnius plaukus, įkvėpiau jos kvapo prikišęs nosį prie kaklo ir nepajėgiau atsitraukti.

REKLAMA

Pamaži nutraukiau antklodę. Jos tamsūs šilkiniai naktinukai buvo susigarankščiavę ties liemeniu ir apvalus užpakaliukas pūpsojo blausioje šviesoje kaip pyragaitis. Jos šilkinė, kvepianti oda... Mano susijaudinimo kreivė šoktelėjo į viršų, kai pamačiau, kad ji - be kelnaičių. Atsargiai praskėčiau jos kojas ir įsitaisiau tarp jų. Visas šitas grožis – tik mano.

Nėriau tarp jos minkštų žandukų ir mėgavausi kiekvienu lyžtelėjimu. Jaučiau kaip jos atsipalaidavęs kūnas pamaži ima reaguoti, kaip ji mykteli per miegus, kaip drėksta. Stengiausi dar labiau, kol galiausiai išgirdau jos balsą:

REKLAMA
REKLAMA

- Tu... Ką...? – ji tik nusijuokė į pagalvę, o aš krimstelėjau jai į užpakaliuką.

Niekas taip gražiai netaria mano vardo, niekas taip gundančiai nekvepia ir murkia. Užsiropščiau ant jos ir įstačiau savo erekciją tarp jos putlių žandukų. Ji atsigręžusi pažiūrėjo į mane, žaismingai kilstelėjo antakius ir vėl krito atgal į pagalvę išsišiepusi. Aš irgi šypsojausi iki ausų. Bučiavau jai kaklą ir ausis, kol ji neiškentusi ėmė vizginti užpakaliuką. Ar gali būti geresnis kvietimas?..

Lėtai, atsargiai įbrukau savo stangrų penį tarp jos drėgnų lūpyčių ir pamaži užpildžiau tą karštą tuneliuką. Jos tylūs atodūsiai glamonėjo man ausis, o stangrūs raumenukai gniaužė penį, kaip šilkinė pirštinė. Pamaži įsiaudrinau, smaigsčiau ją vis greičiau, ji dejavo vis garsiau, muistėsi ir rietė užpakaliuką. Užkišau ranką po ja ir ėmiau stimuliuoti klitorį. Ji dar stipriau sugniaužė pagalvę, mačiau, kaip bala jos krumpliai, kaip dūsta pagalvėje pasitenkinimo šauksmai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jos susitraukinėjantys vaginos raumenukai stumte stūmė mano penį lauk, tačiau aš vis stipriau brukau jį gilyn. Jaučiau, kaip prakaitas išmušė kaktą, bet nesilioviau. Jaučiau, kad nebegaliu, bet laikiausi. Žinojau, kad ji seniai baigė, bet norėjau duoti jai daugiau. Dar daugiau. Dar... paskutinę akimirką ištraukęs penį baigiau ant jos naktinių.

Be gyvybės ženklų kritau šalia. Ji garsiai dūsavo, krizeno, o man net temo akyse ir visi pojūčiai sukosi, kaip karuselėje. Po kiek laiko pajutau kažką judant. Spėjau pamatyti, kaip ji nusivelka naktinius, nušluosto mano penį ir nusijuokia:

- Rytoj skalbsi tu!

- Dėl tavęs aš viską padarysiu, - ir galvos mostu prisikviečiau ją artyn.

Ji atsitempė ir antklodę. Kas gali būti geriau, nei užmigti patenkintam, su patenkinta mylima moterim?

Suaugusiems.lt inf.  - Erotinės prekės

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų