REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

 

Sakoma, kad žmonės tikrai vienas kitą myli tada, jei mylimasis ar mylimoji geba atskleisti visas geriausias partnerio savybes. O kaip būti tokiu, šalia kurio kitam visuomet būtų jauku ir gera? Jei norite, kad šalia jūsų būtų gera kitam, pirmiausia patys turite būti laimingi.

REKLAMA
REKLAMA

Nors ir ne visi su tuo sutiktų, aplinkybės (tam tikri įvykiai ar daiktai) negali padaryti mūsų laimingais. Tiesa ta, kad laimė kyla iš vidaus ir žmonės arba yra laimingi, arba ne. Jeigu esate laimingas jūs, tuomet ir jūsų partneris bus laimingas.

REKLAMA

Pateikiame 5 patarimus, kaip tapti laimingesniu, kuriais dalinasi pažinčių svetainė Darnipora.lt:

1. Jei negalite pasakyti nieko gero, geriau nieko nesakykite. Jei norite, kad jūsų partneris atskleistų tik geriausias savo savybes, pabrėžkite tik tuos dalykus, kodėl jis yra nuostabus ir geras žmogus. Nepastebėkite jo blogųjų savybių.

Ar jis (ji) vis tiek neatsikrato blogų įpročių? Na, juk blogąsias mūsų savybes pastebi visi, nejaugi ir jūs norite būti tarp jų? O už gerus darbus mus taip retai kada kas pagiria, todėl tikrai verta tai daryti.

REKLAMA
REKLAMA

2. Būkite optimistai. Visi mėgsta optimistus, kurie realiai vertina tikrovę. Optimistai žino, kad viskas ne visada būna gerai, tačiau jie tiki, kad visas problemas galima išspręsti.

3. Daug juokitės. Kada paskutinį kartą juokėtės taip smarkiai, kad net ištryško ašaros? Skaitykite daugiau anekdotų ir pasakokite juos kitiems, žiūrėkite daugiau juokingų video. Padarykite ką nors, ko „suaugę nedaro“. Pavyzdžiui, nueikite į atrakcionų parką ir pasilinksminkite iš širdies.

4. Stenkitės būti geri visiems aplinkiniams. Kai apsipirkinėjate, elkitės mandagiai su pardavėjomis, kartais paaukokite labdarai, kavinėje palikite arbatpinigių – juk kažką pradžiuginsite. Nudžiuginti galite ir seną pažįstamą. Pakvieskite savo draugę ar draugą, kurį seniai matėte, kavos.

5. Gyvenkite šia diena. Daugelis žmonių nerimauja dėl rytojaus ir gyvena ateitimi. O jūs gyvenkite šiandien! Taip pat mylėkite ne tik savo sutuoktinį ir vaikus, bet visus – kaimynus, pažįstamus, bendradarbius. Žinokite, kad meilė yra užkrečiama.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų