REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rinkdamasi savo gyvenimo palydovą retai klausinėji, koks tavo sutiktojo Zodiako ženklas – meilė greičiausiai trenkia lyg iš giedro dangaus. Ilgainiui supranti, kad kartu gyveni ne tik su meilės jausmu, bet ir su šalia esančio žmogaus charakteriu, kurį, pasak astrologų, lemia ir žvaigždės. Pabandyk išsiaiškinti, kokių klaidų bendruose santykiuose reikėtų vengti kuriant santykius su vieno ar kito horoskopo ženklo atstovu.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Avinas nemėgsta būti kritikuojamas, ypač visų akivaizdoje, todėl garsiai išsakytos pastabos ir priekaištai gali jį paversti demonu. Be to, jis nelinkęs klausyti kitų nuomonės tol, kol pats nepaprašo jos išsakyti. Nesielk su juo savininkiškai ir nebandyk jo kontroliuoti (nebent taip, kad jis nesuprastų). Tiesiausias kelias į jo širdį – laisvė, tuomet jis bus pasiryžęs nuraškyti tau pačias ryškiausias žvaigždes.

REKLAMA

Jautis

Jautis dosnus, tačiau protingiausia būtų nepiktnaudžiauti šia nuostabia jo savybe bandant numauti jo paskutines kelnes. Jis labai greitai supras, kad tesi tik aukso ieškotoja. Jam nepatinka klausytis smulkmenų apie paskutinius tavo meilės santykius, kadangi Jautis pakankamai pavydus. Jis dievina dėmesį, todėl draugų ar artimųjų rate nesistenk paveržti visų aplinkinių žvilgsnių. Be to, jis užsispyręs, todėl nemėgsta zirziančių moterų, kurios vargiai gali pakeisti jo nuomonę. Atmink, jam labiausiai patinka globotojo ir gynėjo vaidmuo.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai

Nebandyk šio ženklo vaikinui pasiūlyti ramaus gyvenimo – sėslus gyvenimas tikrai ne jam, kadangi vienu metu jam maga būti net keliose vietose. Dvyniai pasižymi ir nuomonės kaita – jų pasaulyje saulė vieną dieną yra geltona, o kitą – jau mėlyna. Todėl užuot be reikalo aušinusi burną palauk, kol ateis ta diena, kai jūsų abiejų požiūris tam tikru klausimu sutaps. Pasistenk akivaizdžiai nedemonstruoti savo jausmų jam viešoje vietoje (jis suglums), o palikti tai kur kas intymesnei aplinkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų