REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau kelis metus iš eilės Lietuvos miestuose vasaris yra skelbiamas sveikatingumo mėnesiu, siekiant, kad šalies gyventojai rūpintųsi savo sveikata, dalyvaudami įvairiausiuose sporto ir sveikatingumo renginiuose. Ne išimtis ir sostinė, kurios gyventojai, kaip ir kasmet, galės ir šių metų vasarį išbandyti įvairiausius sporto užsiėmimus nemokamai.

REKLAMA
REKLAMA

„Vasaris – tai mėnuo, kai laikas pabusti iš žiemos miego ir pradėti rūpintis savimi. Tai puiki pradžia pradėti naujus metus sveikai ir aktyviai. Labai kviečiu visus prisijungti prie „Sveiko miesto“ organizuojamų užsiėmimų ir sportuoti visą sveikatingumo mėnesį kartu“ – ragina VšĮ „Sveikas miestas“ direktorius Mantas Paulauskas.

REKLAMA

Vilniaus gyventojus džiugins įvairių užsiėmimų gausa – bus galima ne tik pasimokyti gatvės, pilvo šokių, tačiau taip pat dalyvauti specialiose šiaurietiškojo ėjimo pamokose, jogos užsiėmimuose bei gauti naudingas sporto medicinos gydytojo konsultacijas. Vasario mėnesio nemokamų užsiėmimų tvarkaraštis sostinėje: Antradieniais ir ketvirtadieniais Rytietiškų šokių studija „Leila Dance“ laukia visų norinčių pasimokyti pilvo šokių subtilybių. Pamokos startuos nuo 17.30 val. ir vyks Lukšio g. 16 (antrame aukšte).

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat antradieniais ir ketvirtadieniais organizuojamos jogos pamokos drauge su Šri Šri jogos centru. Pamokų pradžia nuo 18.00 val. Jogos užsiėmimai vyks Pranciškonų rūmuose (Trakų g. 9/1, 117 salėje).

Trečiadieniais visi entuziastai laukiami šiaurietiškojo ėjimo pamokose su jau gerai žinoma instruktore Liliana Radzevičiene. Pamokos vyks Vingio parke nuo 16.00 val. Būsimi pamokų dalyviai bus laukiami prie nugarinės estrados pusės.

Kiekvieną vasario savaitės pirmadienį, antradienį, trečiadienį, ketvirtadienį bus galima sudalyvauti ir nemokamose sporto medicinos gydytojo konsultacijose. Keturias darbo dienas per savaitę konsultacijos vyks nuo 13.00 iki 15.00 val. Visi sportuojantys ir besirengiantys sportuoti vilniečiai kviečiami iš anksto registruotis į sporto medicinos gydytojo Manto Ambraškos konsultaciją Jono Girskio stuburo gydymo centre. Konsultacijos metu bus ištirta Jūsų kaulų-raumenų sistema bei pateiktos individualios rekomendacijos, kaip sportuoti nekenkiant sau. Konsultacijų kiekis ribotas. Pirmenybė teikiama pirmiesiems užsiregistravusiems el. paštu: [email protected]. Registracijos metu reikia nurodyti: vardą, pavardę, gimimo metus ir pasirinktą nemokamų konsultacijų laiką (13.00 arba 14.00 val) bei dieną. Konsultacijos startuos nuo vasario 4 d.

Savaitės pabaiga džiugins ir energingomos gatvės šokių pamokomis. Kiekvieną vasario penktadienį ir šeštadienį visi tie, kurie mėgsta aktyviai pajudėti yra laukiami gatvės šokių studijoje „Skillz“. kurios profesionalūs treneriai pamokys net kelių gatvės šokių stilių. Penktadieniais nuo 16.00 val. laukiami tie, kurie nori išmokti hip hop šokių, o nuo 20.30 val. visi norintieji galės dalyvauti house šokių pamokose. Šeštadieniais nuo 14.00 val. bus galima išbandyti solo latino šokių pamokas. Visos šios šokių pamokos vyks gatvės šokių studijoje „Skillz“ (Lukiškių g. 5, antrame aukšte, didžiojoje salėje).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų