REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus universiteto (VU) rektoriais siekia tapti septyni asmenys, trečiadienį BNS informavo VU Informacijos ir ryšių su visuomene skyrius.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienis yra paskutinė diena, kai asmenys, norintys tapti VU rektoriumi, turėjo pateikti reikalingus dokumentus VU Centrinei rinkimų komisijai.

REKLAMA

„Septyni kandidatai pateikė duomenis. Ketvirtadienį Centrinė rinkimų komisija atplėš vokus ir svarstys, ar kandidatai pateikė visus reikiamus kandidatavimui dokumentus. Jeigu jie pateikė visus reikiamus dokumentus ir atitinka kitus nurodytus reikalavimus, jie komisijos sprendimu bus registruojami kandidatais ir jų sąrašas bus perduotas toliau svarstyti VU Senatui ir Tarybai. Taip pat kandidatų sąrašas bus viešinamas VU interneto svetainėje. Tai bus padaryta nuo ketvirtadienio popietės iki penktadienio ryto“, - BNS informavo VU Informacijos ir ryšių su visuomene skyrius.

REKLAMA
REKLAMA

VU senatas kandidatų tinkamumą eiti rektoriaus pareigas turėtų svarstyti vasario 17 dieną. Jo išvados bus teikiamos universiteto Tarybai.

Taryba rektorių penkerių metų kadencijai slaptu balsavimu rinks kovo viduryje.

Vilniaus universitetas yra seniausia Lietuvos aukštoji mokykla.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų