REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar manote, kad vyrus galite sužavėti savo ilgomis kojomis, gražiomis akimis ir gilia iškirpte? Na, pirmus kelis pasimatymus gal ir galite. Tačiau yra daugybė dalykų, dėl kurių vyrai dievina savo moteris visą gyvenimą, ir tai tikrai nėra išvaizda.

REKLAMA
REKLAMA

1. Vyrams patinka, kad moterys moka išklausyti. Jokių pamokslų, jokių priekaištų, jokių „Ar aš taip nesakiau?“ – tiesiog įdėmiai klausykite, ką jums sako jūsų partneris. Parodykite, kad jums rūpi jo jausmai ir gyvenimas.

REKLAMA

2. Todėl, kad jos savimi rūpinasi. Moterys išleidžia krūvą pinigų kremams, kosmetikai, papuošalams... Ar galite patikėti, kad vyrams tai patinka? Taip, juk tai taip moteriška! Prisižiūrinti moteris taip parodo savo vyrui (sąmoningai ar nesąmoningai), kad ji sugebės pasirūpinti ir juo. Be to, vyrui kelia pasitenkinimą mintis, kad visu tuo grožiu, į kurį jūs investuojate, mėgaujasi jis vienas.

3. Jos turi humoro jausmą. Jei moteris nesupranta vyro humoro, kažin, ar ji jį sužavės.

4. Jos rūpestingos. Vyrams patinka, kai moterys jais rūpinasi. Tačiau būkite atsargios – per dažnai kartodamos „Aš tave myliu“ galite jam pabosti. Mylėkite ne žodžiais, o darbais. Dažnai vyrai šiuos žodžius moteriai pasako vieną kartą, o kitus penkis kartus parodo, ką jaučia. Jūs darykite tą patį. Rūpinkitės juo, kai jis serga, paguoskite, jei jam nesisekė darbe.

REKLAMA
REKLAMA

5. Moterys yra linkusios eiti į kompromisus. Kiekvienam vyrui patiks moteris, kuri yra pasirengusi eiti į kompromisą tam, kad būtų priimtas abiem pusėms naudingas sprendimas.

6. Jos skaniai gamina. Visi žino, kad kelias į vyro širdį veda per skrandį. Žinoma, tai nėra vienintelis būdas sužavėti vyrą. Tačiau stulbinami moters kulinariniai sugebėjimai yra didelis pliusas. Taip pat vyrams patinka moterys, kurios moka pačios mėgautis maistu. Jei ji rūpinasi sveika gyvensena, tai nėra blogai. Tačiau jei moteris atsisako eiti į greitojo maisto restoraną dėl to, kad laikosi dietos, ji vyrui tikrai nepadarys įspūdžio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Moterys moka džiaugtis gyvenimu. Vyrams nepatinka nuolat dėl visko besiskundžiančios moterys. Laimingi tampame ne dėl gero darbo ar milijono kišenėje. Yra daug turtingų žmonių, kurie turi gerus darbus, tačiau jaučiasi labai nelaimingi. Laimė – tai jūsų mokėjimas džiaugtis gyvenimu.

8. Jos spontaniškos. Ar jūs pradedate šokti, išgirdusi jums patinkančią muziką? O gal dainuojate duše? Na ir kas, kad nepataikote į toną, vyrams tai patinka.

9. Jos stiprios. Vyrams patinka stiprios, realios moterys, į kurias galima atsiremti nutikus nelaimei, kurios šypsosi nesirūpindamos, kad jų dantys negražūs, ir neverkia nulūžus nagui.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų