REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Felipe Massa yra įsitikinęs, kad jo atstovaujama „Williams“ ekipa šiemet yra geriau pasiruošusi kovai dėl pergalių nei praėjusiais metais, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

2014 m. britų ekipai buvo sėkmingi. Demonstravusi gerą formą komanda sezoną sugebėjo užbaigti trečioje konstruktorių įskaitos vietoje. Tai didžiulis šuolis palyginus su 2013 m., kuomet „Williams“ tarp visų komandų liko tik devinta.

REKLAMA

Gerų rezultatų pernai komandai padėjo pasiekti ne tik naujasis „Mercedes“ variklis, bet ir atlikos permainos ekipos viduje bei prisivilioti nauji specialistai.

F. Massa mano, kad „Williams“ kovai dėl pergalių šiemet yra pasiruošusi geriau nei buvo pernai.

„Taip, aš taip manau“, – sakė F. Massa, paklaustas ar dabartinė komanda būtų galėjusi pernai nugalėti bent kartą.

„Ne daug kartų, bet vieną tai tikrai. Tai visai kitokia komanda, geresnė ekipa, geriau pasiruošusi, labiau patyrusi. Viskas dabar kitaip. Dabar ekipa yra geriau pasiruošusi ir yra geresnės formos nei buvome pernai tuo pačiu metu. Mes turėjome gerą bolidą, sezonas mums buvo puikus, tačiau dabar esame geriau pasiruošę, o tai yra gera žinia.“

REKLAMA
REKLAMA

F. Massa mano, kad keliose srityse patobulėjusi „Williams“ šiemet tikrai galės kovoti dėl pergalių.

„Jaučiuosi labiau užtikrintas komandoje. Pernai mačiau daug dalykų, kuriuos reikėjo pakeisti. Tačiau viskam reikia laiko. Komanda nepasikeičia per vieną dieną. Tačiau dabar ekipa yra stipriai pakitusi, o taip nutiko todėl, jog daugelyje sričių pasistūmėjome į priekį.“

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų