REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvis – tai ne akiplėša italas. Mes esame santūrūs, drovoki, todėl ir simpatišką nepažįstamąją užkalbinti nėra paprasta – kas gali būti nemaloniau už šaltą „ne“? O psichologai sako, jog tereikia atkreipti dėmesį į kelis momentus, kad „kabinimas“ būtų sėkmingesnis, – bent neteks švaistyti laiko jau užimtai merginai, kuri neieško naujų pažinčių.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, kai ji laisva:

• Žiūri Tau tiesiai į akis. Kai moteris turi partnerį, patalpoje atkreips dėmesį tik į pačius ryškiausius priešingos lyties atstovus. O jeigu ji atėjo turėdama tikslą su kuo nors susipažinti, tuomet įdėmiai nužvelgs kiekvieną.

REKLAMA

• Pagavus jos žvilgsnį, nusišypso. Žvilgsnio kontaktas – tai pirmasis teigiamas atsakas. O jei po to kontakto dama ir toliau žvilgčioja Tavo pusėn – tai jau akivaizdus signalas susipažinti artimiau.

• Aktyviai bendrauja su aplinkiniais vyrais. Pirmiausia tai reiškia, kad lygiai taip pat pabendrauti su ja gali ir Tu, o tada jau apsispręsi, nori pratęsti pažintį ar ne.

• Visus išvardytus požymius patvirtina ir jos kūno kalba. Žvilgsniai žvilgsniais, tačiau jeigu Tau prisiartinus mergina sukryžiuoja rankas ir žengteli atgal, būk tikras – šansų neturi. O jeigu ji netyčia Tave paliečia ar minkštai patrina savo rankas, tai galima vertinti kaip kvietimą pasikalbėti.

REKLAMA
REKLAMA

• Ji šoka su daugeliu. Jeigu nuolat matai, kad mergina vakarėliuose šoka su skirtingais vyrukais, bet visada išeina su draugėmis, tai šoka ji tik dėl to, kad mėgsta šokti, o ne tam, kad pasiglaustytų prie kuo daugiau šokio partnerių.

• Visada pasirodo tik su draugėmis. Jeigu visomis progomis viešumoje ji pasirodo su tomis pačiomis draugėmis, labai tikėtina, kad mergina neturi partnerio nei šokio aikštelėje, nei gyvenime.

• Ji labai draugiška. Turinčios partnerį moterys paprastai nesiveržia bičiuliautis su kitais vyrais ir apskritai elgiasi santūriau su priešingos lyties atstovais. Jei klube, vakarėlyje ar sporto klube moteris itin miela ir draugiška su daugeliu aplinkinių vyrų, tai greičiausiai vieta šalia jos laisva.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų