REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Na, taip,Tu ją apgavai. Bet tai – jau įvykęs faktas. Nieko nebepakeisi. Todėl svarbiausia šiuo metu, ką ketini daryti toliau. O tai, be abejonės, sunkus pasirinkimas. Turbūt pirmiausia Tau į galvą šaus mintis, kad verta pameluoti, susigalvoti tinkamą alibi ir jai niekad nepavyks sužinoti teisybės. Kitas kelias yra nueiti prie savo mylimosios durų ir klūpant ant kelių prisipažinti bei prašyti atleidimo.

REKLAMA
REKLAMA

Kad ir ką pasirinktum, pateikiame dešimt puikių priežasčių, kodėl, nepaisant situacijos keblumo, verta prisipažinti suklydus. Nutylėti apie neištikimybę – ne išeitis. Netiki?

REKLAMA

10. Nes negali pasitikėti ta moterimi, su kuria viskas ir įvyko

Taip, permiegojai su kita moterimi. Bet, ar Tu ją bent kiek pažįsti? Ar ji žinojo, kad turi antrąją pusę? Jei taip, gali pats spręsti apie jos moralę. O jeigu ji nežinojo, kad nesi laisvas? Kas nutiks, kai ji apie tai sužinos? O jei tada ji ims ir nusiųs tavo antrajai pusei žinutę su išsamiu įvykio aprašymu? O jei ši moteris norės, kad judviejų santykiai tęstųsi? Kas nutiks, jei ji nieko iš anksto nepranešusi apsireikš ant Tavo durų slenksčio arba ims skambinėti netinkamu metu? Pamąstyk apie tai.

REKLAMA
REKLAMA

 


9. Nes kaltės jausmas Tave išves iš proto

 

Jei vis dėlto nuspręsi nieko neprisipažinti, santykiai su antrąja puse gali greitai pradėti Tave smaugti. Kaskart, kai Tavo mylinti žmona ar mergina ištars, kaip stipriai ji Tavimi pasitiki, kaskart, kai ji Tave nustebins neplanuota vakariene ar netikėtai nupirks bilietus į Tavo mėgstamos grupės koncertą, kiekvieną sykį, kai ji padarys ką nors malonaus ir nesavanaudiško, kaltės jausmas Tau primins, koks vis dėlto esi šiknius. Kuo labiau tempsi laiką, tuo labiau grauš sąžinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 


8. Kad atgautum bičiulių pasitikėjimą

 

Kas nors iš Tavo draugų ir pažįstamų (net jei tai bus ir vienas vienintelis žmogus) būtinai sužinos, kad nuėjai į kairę. Ir net jei apie tai nepraneš Tavo merginai ar žmonai, tas žmogus tikrai nelaikys liežuvio už dantų. Tavo bičiuliai irgi nepraleis progos aptarti šio įvykio. Tada apie tai sužinos ir kitos moterys. Žodžiu, žmonės šnekės apie Tavo nuotykį ir smerks. Juk tai – taip žmogiška. Bet svarbiausia, kad, nusprendęs neprisipažinti, prarasi ir aplinkinių pasitikėjimą Tavimi – galbūt jie Tavęs ir neįskųs, bet tikrai nebegerbs taip, kaip anksčiau.

REKLAMA

 


7. Kad atsikratytum paranojos

 

Pameluoti yra paprasta. Nuolat gyventi meluojant – kur kas sudėtingiau. Jei nuspręsi neprisipažinti, nuolat turėsi gręžiotis atgal, kad paslėptum pėdas. Tavo galvoje suksis vienintelė mintis – kaip ir kada galėtų paaiškėti tiesa. Gyvenimas nuolat kankinamam paranojos yra kupinas streso, įtampos ir baisiai sekina. Tiesą sakant, ilgai taip netempsi.

 


6. Nes tai buvo klaida

 

Kokia yra viena svarbiausių priežasčių jai pasakyti, kad buvai „nusukęs į kairę“? Tai buvo klaida. Jei nieko nelaukęs viską prisipažinsi, ši priežastis dar bus galiojanti. Gali sukurti, kad, pavyzdžiui, buvai girtas, Tave apgavo, Tau buvo laikinai pasimaišęs protas ar dar ką nors. Gali jai pasakyti, kad neištikimybė buvo trumpalaikės krizės pasekmė ir kad tai niekad daugiau nepasikartos. Tai buvo klaida.

REKLAMA

Tačiau jei porą mėnesių ar ilgiau savo nuotykį laikysi paslaptyje, o ji galiausiai apie tai sužinos, nebegalėsi pasakyti, kad tai buvo klaida. Tuomet būsi pelnytai pavadintas klastingu melagiu.

 


5. Nes nenori dar sykį pakartoti tokios klaidos

 

Žvelgiant iš 6 priežasties perspektyvos, tai yra prevencija dar vienam Tavo nuklydimui. Nepasakydamas apie neištikimybę, tik išsikasi sau gilesnę duobę. Sužinojusi, ji įpyks dėl dviejų dalykų – pačios neištikimybės ir Tavo nesąžiningumo, tuomet jai bus tik sunkiau Tau atleisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 


4. Nes ji Tau svarbi

 

Vis dar neįtikinome Tavęs? O kaip Tau, pavyzdžiui, tokia priežastis, kad ji Tau rūpi? Juk ne šiaip sau draugauji su ja. Nepaisant to, kad suklydai ir permiegojai su kita moterimi, Tavo geroji pusė tebėra tas pats žmogus. Ji tebėra tas žmogus, kuriuo turi besąlygiškai pasitikėti. Galbūt Tu ją netgi myli, o jeigu iš tiesų gerbi kaip žmogų, privalai būti sąžiningas. Bent tiek.

 


3. Nes nori, kad jūsų santykiai tęstųsi

 

Jei turi bent kruopelytę vilties, kad po neištikimybės nakties jūsų santykiai tęsis, privalai prisipažinti. Jei tikrai nori, kad neišsiskirtumėte, privalai tai padaryti. Pripažink, kad pasitikėjimas – stabilių santykių pagrindas. Todėl jei manai, kad ateitis priklauso judviem, šią ateitį verta pradėti nuo tiesos.

REKLAMA

 


2. Nes privalai taip pasielgti

 

Kiek dar Tau reikia priežasčių? Galiausiai, juk pagrindinė priežastis yra ta, kad Tu privalai taip pasielgti. Tikras vyras privalo prisiimti atsakomybę už savo veiksmus. Nesvarbu, ar tai laikai savo klaida, ar tinkamu poelgiu, privalai būti atviras ir nuoširdus. Tikras vyras neturi ko slėpti, jis pripažįsta savo veiksmų pasekmes. Meluoja tik bailiai.

 


1. Kad apie viską jai papasakotum pats

 

Tam tikra prasme ši priežastis sujungia visas išvardytas aukščiau. Kad ir kokios ateities su savo dabartine išrinktąja siektum, viskas klosis daug paprasčiau, jei apie neištikimybę ji išgirs iš Tavo lūpų. Nors egzistuoja aibė priežasčių, dėl kurių verta nutylėti savo nuotykius, tai, kad apie viską ji išgirs iš Tavęs, nuginkluoja bet kokius priešingus argumentus.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų