REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žaisminga, romantiška ir linksma Valentino diena – puiki proga atnaujinti savo seksualinių žaidimų repertuarą. Neabejojame, kad vienas kitą mylite ir mylitės ne tik vieną dieną per metus. Ir vis dėlto proginis seksa, kitoks nei kas dieną, išradingesnis ir azartiškensis – tai nuostabi pramoga, kuri įsimylėjėlių šventei suteikia išskirtinumo, o jums – dar daugiau artumo ir aistros kibirkščių. Naujos kartos vibratorius Jėga Naujos kartos vibratorius Jėga

REKLAMA
REKLAMA

Valentino fantazijų skrynelė

Jums prireiks: popieriaus, rašiklio, dėžutės, laukinės vaizduotės

Kaip žaisti? Dauguma sekso žaidimų susiję su vaidmenimis. Šiam žaidimui partneriai paima popieriaus lapelius ir užrašo ant jų vaidmenų žaidimų scenarijus – kokius tik sugalvoja. Kalinys ir prižiūrėtoja, daktaras ir pacientė, seselė ir daktaras... apie ką svajojate jūs? Svarbiausia – to, ką parašėte, neturi matyti jūsų partneris, todėl užrašytus žaidimus laikykite prirašyta puse žemyn. Kai viską surašysite, perlenkite raštelius ir meskite į dėžutę. Beje, galima rašyti ne tik žaidimus, bet ir savo seksualines fantazijas, erotinius pageidavimus. Tokia Valentino dienos dėžutė bus puiki dovana jums abiems: kasdien (kas antrą dieną, savaitgaliais, ir pan. – priklausomai nuo to, kiek laiko esate įpratę skirti erotiniams malonumams) traukite po vieną lapelį, perskaitykite, koks pageidavimas parašytas ir – pirmyn tai išmėginti!

Kai kurios poros tokias dėžutes naudoja kaip prizinį fondą. Beprotiška diena darbe? Gavote paaukštinimą? Iš peties pasidarbavote namuose? Traukite iš skrynelės savo prizą!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų