REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei vyras yra godus, jis dažniausiai taupo visais gyvenimo atvejais.

Jei vyras yra godus, jis dažniausiai taupo visais gyvenimo atvejais.

REKLAMA

Ar apelsinas kvepės kitaip, jei jį nunešime iš virtuvės į miegamąjį? Ne! Apelsinas yra apelsinas, nesvarbu kaip jį bepjaustytumėte! Ir šykštus vaikinas yra šykštus, neatsižvelgdamas į jokias šventes. Nesvarbu, ar tai Kalėdos, gimtadienis, Velykos ar Helouvynas – jis niekada nepagerbs jūsų taip, kaip to nusipelnėte. Ir visai ne dėl laiko, pinigų ar originalumo stokos, o dėl to, kad yra godus.

REKLAMA
REKLAMA

Kai vyrai taupūs, jie taupūs visose gyvenimo situacijose: reikšdami meilę, užuojautą, teikdami šilumą, būdami atidūs ir netgi dalindamiesi paskutiniu picos gabalėliu. Lyg prigimtinis godumas „valdytų“ juos kiekvienoje gyvenimo srityje!

REKLAMA

Pasitikėkite manimi. Gerai, galite nepasitikėti, bet išklausykite iki galo. Imkime Karoliną kaip pavyzdį (visi vardai yra pakeisti saugumo dėlei). Prieš metus ji užėjo į mano kabinetą ir pasiskundė savo vaikino elgesiu, kuris neatsižvelgdamas į merginos pastangas, retai rasdavo laiko, kad nustebintų ją miela smulkmena.

Karolina sakė, kad dirbdamas buhalteriu, jis gaudavo pakankamai gerą atlyginimą ir ateityje mergina tikėjosi už jo ištekėti. Karolina taip pat skundėsi vaikino reikalavimu vakarienių restoranuose ar atostogų sąskaitas dalinti lygiai per pusę. Tai tipinės moterų problemos, patiriamos draugaujant su šykštuoliu!

REKLAMA
REKLAMA

Jie vadina save taupiais ir atsakingais. Aš juos vadinu savanaudžiais ir nervingais. Jei pasiryžote likti su „ponu šykštuoliu“ per Valentino dieną, vasario 15 dieną atsiųskite man laišką su atsakymais į šiuos klausimus:

Ar vasario 14 dieną pabudote nervingai svarstydama, ar jis įstengs nupirkti sveikinimo atviruką?Ar vasario 14 dieną pastebėjote save pavydinčią seseriai, motinai, draugei ar bendradarbei, kurios buvo nustebintos gražia staigmena, o jūs to nepatyrėte?Ar vasario 14 dieną taupusis vaikinas užsakė vidutinę picą jums abiems, išnuomojo filmą ir užmigo ant sofos tikėdamasis, kad prabudęs 3:00 nakties sulauks sekso?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jeigu manote, kad bent vienas jūsų atsakymas bus arti atsakymo „taip“ – palikite jį kuo greičiau!

Nesakykite, kad neturtingi vyrai negali būti gerais vyrais. Geras vyras gali nustebinti savo gyvenimo moterį ir neišleisdamas pinigų. Viena romantiškiausių Valentino dienos dovanų mano gyvenime buvo nuostabus ranka rašytas eilėraštis vyro, su kuriuo tuo metu susitikinėjau.

Jis buvo bedarbis, tačiau sugebėjo mane nudžiuginti eilėmis, namuose gamintu maistu bei šokiais. Šios istorijos esmė – jis padovanojo man tai, ką turėjo. Tai paverčia jį dosniu ir geraširdžiu žmogumi.

REKLAMA

— Ar jūsų gyvenimo vyras dosnus?

— Ar po nesėkmingos dienos jis yra pasirengęs pasikalbėti apie įvykusias nesėkmes ir padaryti          atpalaiduojantį masažą?

— Ar po seksualinių santykių pasitenkinęs vyras neatsuka jums nugaros?

— Ar jis savanoriškai dalinasi savo laiku su jumis, o gal jūs turite versti jį įsipareigoti?

— Ar jaučiate, kad jis yra jūsų gyvenimo dalis, o jūs – jo?

Jei negalite į visus šiuos klausimus atsakyti teigiamai ir nejaučiate iš vyro pagarbos dabar, jos nesulauksite ir per Valentino dieną. Jūs – karalienė. Atėjo laikas atverti širdį tokiam vyrui, kuris jus gerbs, džiugins šokoladiniais sausainiais bei nuoširdžia meile ištisus metus.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų