REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ją reikia ne švęsti, o tiesiog iškęsti.

Ją reikia ne švęsti, o tiesiog iškęsti.

REKLAMA

Nesiginčijama ne tik dėl skonio. Nesiginčijama ir su kalendoriumi: norime to ar nenorime. Britų dienraščio „Times“ teigimu, vasario 14-oji – neskoningų eiliavimų, užplėštų kainų, rožinės spalvos niekučių ir visokiausių žybsniukų diena. Visa tai esą reikia ne švęsti, o paprasčiausiai iškęsti.

REKLAMA
REKLAMA

Merginoms

1. Jūs net negalite sau leisti dėl to padejuoti. Jei neturite poros, bėdodama atrodysite kaip kokia nyki senmergė, o jei turite, visi manys, kad jūsų santykiai klostosi nepavydėtinai.

REKLAMA

2. Blogiau nė nesugalvosi, jei vaikinas, kurį nusižiūrėjote sau į vyrus, savo romantiškiems jausmams išreikšti išsirinko atviruką su avyte ir kalambūru, kuriame figūruoja žodis „ewe“ (angl. „avis“, tariama kaip žodis „you“ - red.).

3. Stresas, viso kūno depiliacija vašku ir vos ne draudimas dairytis į kitus – šv. Valentino diena panaši į minivestuves... Ir dar vasarį, patį šalčiausią ir nykiausią metų laiką! Niekam nelinkėtum kelti vestuves vasarį, ir dar kiekvienais metais.

REKLAMA
REKLAMA

4. Per šią šventę pasaulį išvysta klaikios, smegenis draskančios eilės, pavyzdžiui, tokios: „Širdelės plaka vis dažniau, kasmet mes mylim vis karščiau.“

5. Kuo uoliau vaizduoji nepriekaištingą šeimyninę laimę, tuo stipresnis išdavikiškas jausmas, kad visi aplinkui įsimylėję vienas kitą nepalyginamai stipriau ir kur kas dažniau gali sau leisti gerą seksą.

6. Mergužėlė, kurios negalite pakęsti, būtinai dovanų gaus porą gražiai supakuotų „Manolo“ batelių, o po to, kai jos Valentino nebebus šalimais, pasakys, kad jos skoniui jie „trupučiuką vulgaroki“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Toks reiškinys, kaip sėkminga šv. Valentino diena, pasaulyje neegzistuoja. Net jei ir gautumėte kokį paslaptingą atviruką, dovanėlę ar puokštę, beveik neišvengiamai paaiškės, kad tai buvo kokio nors labai koktaus tipo staigmena.

8. Jūs įsijungiate į geriausio pasimatymo varžybas. Tiek to, tegul Charlottei iš rinkodaros skyriaus atiteko geriausios rožės, užtat jus nusives į geriausią restoraną. Bet... siaubas! Baisu net prisiminti, kas tai per skylė.

9. Ši diena priverčia mus lieknėti. Egzistuoja nemaža tikimybė, kad jis jums padovanos apatinius drabužėlius, bet dar daugiau šansų, kad per šventes suvalgyti saldumynai paliko žymę ant jūsų liemens.

10. Visa ši beskonybė, visi tie rožiniai kaspinėliai ir dirbtinis žvilgesys veikia tik trejų metukų vaikus ir Italijos dizainerių drabužių pardavimus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų