REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

LRT studijoje prasidėjo „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos dainos finalas, kuriame tris daugiausiai komisijos ir žiūrovų balsų surinkusias dainas atliks Monika Linkytė, Vilija Pilibaitytė-Mia ir Vaidas Baumila.

LRT studijoje prasidėjo „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos dainos finalas, kuriame tris daugiausiai komisijos ir žiūrovų balsų surinkusias dainas atliks Monika Linkytė, Vilija Pilibaitytė-Mia ir Vaidas Baumila.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Susumavus komisijos ir portalo LRT.lt skaitytojų balsus paaiškėjo, kad dainos finale varžysis šie kūriniai: „Right Way“, „This Time“ ir „Dangerous (S.O.S.)“.

REKLAMA

Laidos vedėjai Simona Nainė ir Arūnas Valinskas priminė, kad televizijos žiūrovai šią savaitę balsuoja už dainą, o ne atlikėją.

Šį vakarą dalyvių pasirodymus vertino muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys, atlikėja ir muzikos pedagogė Rosita Čivilytė, prodiuseris Gediminas Zujus bei dirigentas Vytautas Lukočius.  

Pirmoji scenoje pasirodė Mia, atlikusi kūrinį „Right Way“. Andriaus Mamontovo teigimu, šis kūrinys kiek nuobodokas didžiajai „Eurovizijos“ scenai. „Jeigu ją vežti į „Euroviziją, ji iššautų tada, jei aplink ją būtų daug disko kūrinių“, - sakė kompozitorius Deivydas Zvonkus.

REKLAMA
REKLAMA

„Moteriai labiau tinka toks kūrinys, nei vyrams. Mia, puikiai sudainavote šį kūrinį“, - sakė Ramūnas Zilnys.  

Vaidas Baumila atliko dainą „This Time“. „Mano supratimu, tokios dainos konkurse turi šansą“, - sakė Darius Užkuraitis. Andriaus Mamontovo, šio kūrinio nereikėtų perspausti.

„Daina nėra kažkuo unikali, bet ji pasmerkta sėkmei. Puikiai atliekama Vaido. Aš manau, daina susilauks sėkmės“, - sakė Rosita Čivilytė. Gediminas Zujus paprieštaravo muzikos ekspertams, teigdamas, kad kūrinį reikėtų padaryti kontrastingesniu.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trečioji scenoje pasirodžiusi Monika Linkytė atliko kūrinį „Dangerous (S.O.S.)“. „Tekstas ne tiek turi reikšmės, daugiau ritmas ar muzika turi“, - sakė Darius Užkuraitis.

„Man norėjosi, kad Monika padarytų kažką tokio netikėto. Nežinau, ar šita daina tiktų „Eurovizija“. Aš būčiau prieš“, - teigė Rosita Čivilytė. Komisijos narės nuomonei pritarė ir Ramūnas Zilnys.   

 Scenoje antrąjį kartą pasirodžiusi Mia atliko kūrinį „This Time“. „Man labai patiko. Pamačiau ir išgirdau naują aranžuotę“, - tvirtino dirigentas Vytautas Lukočius. Gediminas Zujus paantrino, kad ši daina yra labai tinkama „Eurovizijai“.

REKLAMA

 „Dangerous (S.O.S.)“ atliko Vaidas Baumila. Atlikėjas prisipažino, kad atėjo į sceną persirengęs ne tam pasirodymui. „Net ir tokia versija, kuri man labai patiko, į „Euroviziją“ neturi važiuoti“, - šypsodamasis sakė Ramūnas Zilnys. Jam pritarė ir muzikos pedagogė Rosita Čivilytė.

Monika Linkytė atliko kūrinį „Right Way“. „Norėčiau, kad daina skambėtų šiuolaikiškiau“, - kritikos negailėjo Vytautas Lukočius. Gediminas Zujus patikino, kad pastiprinus kūrinio aranžuotę, ji tiktų tarptautiniam konkursui.

REKLAMA

Mios lūpose suskambo ir kūrinys „Dangerous (S.O.S.)“. Atlikėjai scenoje pritarė ir merginų grupė „NightLife“. „Žinote, kartais atlikimas gali pakeisti reikalus. Man gaila buvo, kad negalima „Eurovizijos“ scenoje gyvai groti. Šitas pasirodymas būvo toks, kad būčiau nustebęs, jei jos nekilstelėtų į viršų“, - sakė Ramūnas Zilnys.

Paskutiniajam pasirodymui šį vakarą Vaidas Baumila pasirinko kūrinį „Right Way“. „Atlikimas nebuvo blogas. Žinot, šita daina galėtų būti visiškai neblogas šansas „Eurovizijoje“, - teigė Ramūnas Zilnys, pripažinęs, kad ši daina nėra jo favoritė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šio vakaro finalą užbaigė Monika Linkytė su kūriniu „This Time“. „Šitas variantas buvo mažiausiai vykęs. Nežinau dėl ko. Galbūt nerandate savo kūrinio?“, - klausė dirigentas Vytautas Lukočius.

 Lietuviška komisija dainas įvertino štai taip: 1 balas – „Dangerous“, 2 balai – „Right Way“, 3 balai – „This Time“. Užsienio ekspertai beveik vienbalsiai aukščiausiais balais įvertino dainą „This Time“. Šis kūrinys pelnė net 1429 žiūrovų simpatijos balsus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų