REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Labiau apgalvokite savo žodžius: nepalankus metas ilgalaikiams įsipareigojimams nei darbe, nei jausmų srityje. Venkite ginčų su kolegomis, vadovybe. Saugokitės vagių ir melagių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Aktyviai veiklai netinkamas metas: užsiimkite namais, šeima – dalykinių reikalų tvarkymą verta atidėti. Jei teks dirbti, būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami. Atidžiau klausykite boso nurodymų: galite kai ką supainioti.

REKLAMA

Dvyniai Diena žada ir ne visai malonių staigmenų – galite sužinoti, ką nuo jūsų slėpė vaikai, sutuoktinis ar mylimas žmogus. Nerizikuokite pinigais bei karjera dėl didelio pelno miražo.

Vėžys Kritinis laikas, tad dirbkite neskubėdami ir susikaupę – galite suklysti. Nerizikuokite vairuodami. Pasaugokite sveikatą. Svarbesnius dalykinius klausimus geriau atidėti.

Liūtas Venkite demonstruoti savarankiškumą, galią ir įtaką – viskas gali išeiti atvirkščiai. Stiprinkite bendradarbiavimo ryšius ir nuoširdžiau reaguokite į sutuoktinio skundus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Būkite taupūs, ieškokite papildomų uždarbio šaltinių, tiesa, skolintis venkite. Ryte itin atidžiai skaičiuokite pinigus – savo ir svetimus.

Svarstyklės Tuščia mėginti ką nors suprasti ir paaiškinti, ypač vaikams, mylimam žmogui. Nederėtų priimti sprendimų, susijusių su kelione, užsieniečiais. Įvykių prasmė gali atsiverti netikėtai su kuo nors bendraujant, skaitant, žiūrint televizorių, klausantis radijo ir pan.

Skorpionas Nerizikuokite nei vairuodami, nei dirbdami, nei įsipareigodami. Jei trūks pasitikėjimo savimi, prašykite draugo patarpininkauti. Galimi nesusipratimai su tėvais, tad nemėginkite jiems aiškinti savo principų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nenuliūskite gavę netikusią žinią – viskas dar pasikeis. Tai netikusi diena dalykiniams susitikimams, darbams planuoti – nesusikalbėsite, apsiriksite.

Ožiaragis Pasyvus metas – likite nuošalyje, venkite nereikalingo bendravimo, daugiau laiko praleiskite namuose. Nepalankus laikas svarbiems įsipareigojimams, vargu ar ištesėsite žodį. Bet kokioje situacijoje pasikliaukite savieiga.

Vandenis Apgaulinga diena, nepalanki nei kelionėms, nei svarbiems susitikimams, nei reikšmingam apsisprendimui – būsite linkę į iliuzijas, tad galite apsigauti arba ką nors apgauti. Derėtų vengti karštakošiškų sprendimų.

Žuvys Netikėtumų ir klastos metas. Reikalus tvarkykite neskubėdami, automobilį vairuokite nesinervindami, kitaip patirsite nenumatytų išlaidų. Būkite apdairesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus.  

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų