REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė Seule, Pietų Korėjoje, vyksiančiame renginyje „Mobile World Congress 2015“ pristatysianti prabangų metalinio korpuso išmanųjį laikrodį „Watch Urbane“. Pasak gamintojų, „LG Watch Urbane“ tiks tiems, kurie nori savo kasdienį gyvenimą papildyti stilingu bei išmaniu aksesuaru.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad naujojo laikrodžio pirmtakas „LG Watch R“ buvo sukurtas aktyvaus gyvenimo būdo vartotojui, o „LG Watch Urbane“ savo plonesniu korpusu ir išvaizda labiau primena prabangos klasės laikrodžius, tinkančius tiek vyrams, tiek moterims. LG pasistengė suderinti klasikinį dizainą ir technologines naujoves.

REKLAMA

„LG Watch Urbane“, kaip ir jo pirmtakas, turi tokį patį 1,3 colio skersmens ekraną su P-OLED technologija, tačiau pasižymi glotnesnių linijų dizainu. Vartotojas galės rinktis poliruoto sidabro arbo aukso spalvos korpusą, priderintą prie daigstytos odinės apyrankės, papildančios klasikinį laikrodžio įvaizdį. Apyrankė galės būti keičiama bet kokia kita 22 mm pločio apyranke. Laikrodis valdomas prisilietimui jautria vartotojo sąsaja, kuri leis „LG Watch Urbane“ sinchronizuoti su išmaniaisiais telefonais, turinčiais „Android 4.3“ ar naujesnę operacinę sistemą.

REKLAMA
REKLAMA

„LG Watch Urbane“ taip pat bus integruotas širdies ritmą ir pulsą matuojantis jutiklis (PPG), kuris pasitarnaus mankštos metu. Ekrane galėsite nuolatos matyti laiką neeikvodami daug prietaiso energijos. Sąsaja su išmaniuoju telefonu leis peržvelgti praleistus skambučius arba reikiamą kontaktinę informaciją, nesinaudojant telefonu.

„LG išmaniųjų laikrodžių serija iki šiol buvo labiau orientuota į aktyvaus gyvenimo būdo vartotoją. „LG Watch Urbane“ yra viena iš naujovių, parodysianti, kad technologijos gali tapti stilingais, bet ir išmaniais aksesuarais“, – teigia Juno Cho, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Papildoma informacija ir naujojo laikrodžio kaina bus skelbiama prekei pasirodžius rinkoje, sakoma LG pranešime.

Produkto „LG Watch Urbane“ specifikacijos: Procesorius: 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400 Operacinė sistema: Android Wear Ekranas: 1.3-inch P-OLED Display (320 x 320, 245ppi) Išmatavimai: 45.5 x 52.2 x 10.9mm Operatyvioji atmintis: 4GB eMMC / 512MB LPDDR2 Baterija: 410mAh Integruoti jutikliai: 9-Axis (giroskopas / akcelerometras / kompasas) /barometras/PPG (širdies ritmo ir pulso jutiklis) Galimos spalvos: Auksinė / Sidabrinė Kita: atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų