REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ugnį ir vandenį perėjo. Taip būtų galima trumpai apibūdinti pusmetį po sunkios peties traumos trukusią Manto Kalniečio reabilitaciją. Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ marškinėlius vėl apsivilkęs Lietuvos rinktinės įžaidėjas grįžta ant parketo. „Fiziškai esu stipresnis“, – lokobasket.com tvirtina jis.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšinis – geriausias dalykas, kuris galėjo nutikti mano gyvenime. Apie traumą per daug negalvojau. Nutiko tai nutiko. Esu laimingas, kad grįžtu, ir žinau, jog viskas bus gerai. Krepšinis – sportas ir tu nesi apsaugotas nuo traumų. Kartais būti traumuotam – darbo dalis“, – tikina M. Kalnietis.

REKLAMA

„Fiziškai tapau stipresnis. Anksčiau nelabai mėgdavau kilnoti svorių, visos mano treniruotės buvo aikštėje ant parketo. Tačiau dabar, kad būčiau sveikas, turiu prieš treniruotę užeiti ir į treniruoklių salę, – kalbėjo įžaidėjas. – Po traumos pradėjau labiau rūpintis savo kūnu, renkuosi maistą, atsisakiau cukraus ir numečiau porą kilogramų.“

Krepšininkas teigia, kad per treniruotę jaučia skausmus, tačiau per rungtynes viską pamiršta ir galvoja, kaip įkrauti kamuolį iš viršaus. O pasirengimas trunka dar ilgiau – prieš kiekvieną treniruotę ir po jos M. Kalnietis dirba su bene geriausiu Lietuvos atletinio rengimo treneriu Evaldu Kondratavičiumi.

„Paskui ledas, masažas, čia praleidžiu daug laiko ir gydytojai visuomet šalia, todėl aš jiems dėkingas“, – sako įžaidėjas. Anot jo, viskas, ko reikia, – šiek tiek pasitikėjimo savimi, pajusti žaidimo ritmą, ir bus geriau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų