REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

 

 

Jis tikisi būti pamalonintas oraliniu būdu, tačiau atsilyginti jums tuo pačiu neketina? Kartais suteikdami malonumą kitiems patys jaučiame ne mažesnį pasitenkinimą. Tačiau visa tai gali akimirksniu pasikeisti, kai vienas iš mylimųjų yra susikoncentravęs tik į savuosius poreikius ar yra pernelyg tingus pamaloninti antrąją pusę.  

REKLAMA
REKLAMA

Orgazmas tik jam. Mylimasis susirūpinęs tik savo intymiais pojūčiais bei palaimos viršūne, o apie jūsiškį orgazmą net nesusimąsto. Ką gi, tokiomis situacijomis vibratorius gali tapti geriausiu draugu, jis neabejotinai suteiks jums malonumą vieną po kito. Apie netikusius mylimojo įgūdžius ir savanaudiškumą lovoje pamiršite akimirksniu.

REKLAMA

Seksas baigiasi tada, kai jis baigia. Įprastai seksas turėtų baigtis tada, kai malonumo viršūnę patiria abu partneriai. Tačiau ganai dažnai vyrai yra įsitikinę, jog seksas turėtų prilygti pornografiniams filmams, kai moterys užsidega nuo bet kokio vyro prisilietimo ir patiria įsimintiniausią, nepamirštamą malonumą savo gyvenime, vos tik jam įsiskverbus vidun. Erotinis filmas ir realus gyvenimas vienas nuo kito skiriasi kaip diena ir naktis – realybėje mylimajam tenka kur kas labiau pasistengti, norint pamaloninti partnerę, gana dažnai stengtis sulaikyti ir atidėti savąjį orgazmą, pirmiausia malonumą suteikiant moteriai. Taigi jei jūsų mylimasis nė neketina atsižvelgti į jūsų poreikius ir pirmiausia ieško naudos sau, dėmesį kreipia tik į savuosius poreikius, metas susimąstyti!

REKLAMA
REKLAMA

Jis nė neketina įspėti prieš baigdamas. Kartais vyrai visiškai praranda sveiką protą ir prieš baigdami neįspėja savo partnerės, tiesiog ima ir baigia kur papuola: ant veido, akių ar mylimosios krūtinės. Žinoma, kiekvienos poros lūkesčiai šiuo atžvilgiu skiriasi, tačiau bet kokiu atveju prieš baigdamas mylimasis privalo jus įspėti. Tai nebūtinai turi būti garsiai ištarti žodžiai, tinka ir koks nors slaptas gestas, kurį žinotumėte tik judu.

Atsisako praleisti kartu naktį. Tai vienas pagrindinių aspektų, įrodančių, kad mylimas žmogus ne taip jau stipriai jus ir myli. Mintis kartu praleisti daugiau nei tris valandas ar nubusti vienam šalia kito jį tiesiog gąsdina. Jei jau keletą kartų pastebėjote, jog vos seksui pasibaigus mylimasis skubiai renkasi daiktus ir dumia namo, teisindamasis, kad rytoj jo laukia sunki naktis ir nori gerai išsimiegoti savo namuose, neskubėkite jo teisinti. Verčiau nuoširdžiai pasikalbėkite ir išsiaiškinkite, kodėl taip dievinama antroji pusė niekada nenori miegoti drauge.

„Suaugusiems.lt“ inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų