REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas 

Finansinė situacija jūsų nedžiugins ir reikės atsisakyti planuotų pirkinių, pagalvoti, kaip sumažinti išlaidas. Palankus laikas remontui ar statyboms, jei patys dalį darbo dirbsite savarankiškai. Įsimylėjėlių santykiai klostosi gana ryžtingai ir ta kryptimi, kuri džiugina abi puses.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Tinkamas laikas spręsti finansinius klausimus, tik vykdydami tam tikras investicijas, klausykite savo intuicijos. Nepraleiskite progos sustiprinti savo autoritetą. Kelionės ir išvykos ne tik pakels jums nuotaiką, bet jų metu užmegsite įdomias pažintis, išplėsite bendravimo ratą.

REKLAMA

Dvyniai

Laikas, kai išgyvensite romantiškus jausmus, mėgausitės įdomiomis išvykomis. Pozityviai nuteiks ir santykiai šeimoje, todėl kuo daugiau bendraukite su savo giminaičiais, kurie tik kels jums nuotaiką. Išlikite ramūs ir problemų nebeliks.

Vėžys

Būsite per daug patiklūs ir tai gali neigiamai paveikti tiek dalykinius, tiek ir draugiškus santykius. Būtų gerai, jei problemas spręstumėte savarankiškai ir laikytumėtės tradicijų – tikrai ne laikas eksperimentuoti. Palankus laikas ilsėtis artimųjų rate, švęsti šeimynines šventes, aplankyti draugus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pagalbos, paramos ir patarimų galite tikėtis iš giminaičių. Mylimas žmogus nusileis jūsų silpnybėms, tačiau kartais rodys ir „ragiukus“ – į visa tai reiktų žvelgti su humoru ir nedaryti iš musės dramblio. Palankus metas kelionėms.

Mergelė

Jūsų apgalvoti ir atsargūs veiksmai duos teigiamų rezultatų, o veikiami emocijų atrasite ir naujas savo galimybes. Asmeniniai santykiai klostysis kuo puikiausiai, neišvengsite ir malonių siurprizų. Palanki situacija leis pradėti daug žadančią pažintį, kuri gali pakeisti jūsų gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Palankus laikas bendrauti su artimaisiais ir skirti kuo daugiau dėmesio asmeniniams reikalams, romantiniams pasimatymams, įvairioms išvykoms. Jums būtinos teigiamos emocijos, tad nepraleiskite progos jas gauti – tik neišsigąskite mažų nesusipratimų.

Skorpionas

Būsite linkę pasiduoti provokacijoms ir teikti per didelę reikšmę svetimų žmonių išsakomiems žodžiams. Ramiai reaguokite į kritiką ir nesileiskite į jokius konfliktus. Saugokite savo sveikatą, nes gali paaštrėti chroniški negalavimai.

Šaulys

Naujų įspūdžių ir neįprastų pasilinksminimų vaikymasis neatneš nieko gero. Susitaikykite su tuo, kad šis laikas turi būti skirtas ne malonumams, bet profesinių ir asmeninių problemų sprendimui. Ir tik viską išsprendę, galite laiką skirti romantiškiems pasivaikščiojimams, maloniems pokalbiams, susitikimams su draugais.

REKLAMA

Ožiaragis

Asmeniniai santykiai bus harmoningi, tad nėra reikalo nerimauti. Palankus laikas atstatyti nutrauktus ryšius, prisiminti senus pažįstamus ir draugus – bendravimas su žmonėmis iš praeities teiks malonumą. Beje, klausykite vyresniųjų patarimų – jie bus išties vertingi.

Vandenis

Gali nesisekti bendrauti su verslo partneriais, tačiau puikiai sutarsite su giminaičiais ir draugais. Išspręsite nemažai problemų, kurios praeityje jums nedavė ramybės, ir gausite jus tenkinančius atsakymus. Tiek suplanuoti, tiek ir improvizuoti pasimatymai praeis puikiai.

Žuvys

Palankus laikas švęsti, lankytis vakarėliuose, galimi neplanuoti susitikimai su maloniais jums žmonėmis. Lengvos romantiškos pramogos perauga į rimtus santykius, vis dėl to jūs ne visada sugebėsite teisingai įvertinti žmogų, esantį šalia jūsų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų