REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 19 dieną pagal Kinų kalendorių prasidėjusių Ožkos metų proga internete atsirado galybė įvairių astrologų prognozių – beveik kaip grybų po lietaus. Vienas iš jų – apie tai, kas šiemet laukia Rusijos ir jos gyventojų.

Vasario 19 dieną pagal Kinų kalendorių prasidėjusių Ožkos metų proga internete atsirado galybė įvairių astrologų prognozių – beveik kaip grybų po lietaus. Vienas iš jų – apie tai, kas šiemet laukia Rusijos ir jos gyventojų.

REKLAMA

Pateikiame jos fragmentus.

„Žvaigždžių valiai nepasipriešinsi“, skelbia antraštė portale supercook.ru, kur publikuojama „unikali savo tikslumu Heidelbergo astrologų mokyklos“ astroprognozė Rusijai.

„Paprastiems Rusijos gyventojams šie metai bus ramybės ir užtikrintumo metai – viskas, ko tam reikia, jau padaryta – visos didžiosios, išmintingos, herojiškos rusų tautos pastangomis išrinkta aukščiausioji elitinė Rusijos valdžia tai jau padarė. Todėl jaudintis ir nervintis jau vėlu. Protingiau būtų persikelti į tą planetos vietą, kur sąlygos patogesnės“, būtent tokiais žodžiais prasideda ši astroprognozė.

„Šiais metais neteks prasmės bet kokie kvaili emocingi vergų (rus – cholop) protestai – to, ką Rusijos didžiavyriai jau sukūrė, neįmanoma pakeisti ar pasukti istorijos ratą atgal. Neleistinas joks dalyvavimas antirusiškose akcijose ir mitinguose, kuriuos organizuoja iš išorės infiltruoti priešiškai nusiteikusių vakarų šalių specialiųjų tarnybų agentai, meistriškai besimaskuojantys po nepatenkintų padorių piliečių – mokytojų, gydytojų ir kitų profesijų biudžetininkų įvaizdžiu“.

REKLAMA
REKLAMA

„Visi vergai iš žemiausiųjų sluoksnių turės užtikrintai ir ramiai egzistuoti patirdami didžiulį pasitenkinimą esamomis sąlygomis ir džiaugtis visais dievų siųstos aukščiausios valdžios sprendimais“.

REKLAMA

„Siekiant pašalinti visus įmanomus trukdžius, kurie galėtų neleisti pasiekti visaliaudinės laimės būsenos, visi nepatenkinti ramybės drumstėjai – opozicionieriai ir per menkai partiotiškai nusiteikę laisvamaniai dievui leidus bus perkelti į ne tokias tolimas vietas, kuriose siūdami pirštines bandys atsikratyti savo kvailo požiūrio ir persiauklės nušviesti patriotiškos meilės ir tvirtos ištikimybės savo didžiajai tėvynei dvasia“.

Štai dar keletas šios prognozės akcentų.

„Šiemet užtikrintai ir ramiai tęsis Rusijos judėjimas ekonominės ir politinės nebūties kryptimi, o tolesnis ūkio smukimas užtikrintai ves gyventojus vis didėjančio skurdo link. Tai normalu – tokia astralinė žvaigždžių valia“.

REKLAMA
REKLAMA

„Netenkanti reikšmingumo, beviltiškai atsilikusi, pikta Rusija tampa šalimi, išspirta, už pakarpos išmesta iš civilizuotos Europos. Galingos, išsivysčiusios Azijos šalys taip pat neskuba atverti savo glėbio niekam tikusiai Rusijai. Taigi, iš Europos išspyrė, į Aziją Rusijos neįsileidžia. O „draugystei“ ir bendradarbiavimui su Afrika dabartinė nuskurdusi Rusija neturi lėšų. Bankrutuojantys ir Afrikoje niekam nereikalingi“.

„O ateityje – dar dramatiškesni 2016-ieji. Kas per šiuos metus nesugebės dingti į kokią nors stebuklingą šalį, kur malonus klimatas ir patogu gyventi, smarkiai pavėluos. Dar daugiau – vėliau gali ilgam įstrigti didinguose istorinių permainų Rusijoje laikuose, kurie bus pažymėti dideliu maisto produktų stygiumi gerokai nuskurdusioje apgraužtoje šalyje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų visame pasaulyje pagarsėjusi korupcija, kaip ir mūsų didysis tradicinis gebėjimas vogti, girtuokliavimas, melavimas, veidmainystė ir vergiškas pataikavimas – patys akivaizdžiausi išskirtiniai požymiai, pagal kuriuos identifikuojame save kaip rusų nacijos atstovus, kertiniai didingo rusiškojo patriotizmo momentai. Ir niekam nesuteikta teisė mūsų tradicijas neigti ar kritikuoti. Mažiau reikškite savo nepasitenkinimą gyvenimu Didžiojoje pravoslaviškoje demokratinėje Rusijoje“.

„Panašiai, kaip Romos patricijai, tikrieji didžiarusiai didžiai niekina bet kokį darbą. Ir bet toks rusas savo didžiai svarbioje veikloje vadovaujasi genialia rusų liaudies išmintimi: „Sąžiningu darbu rūmų nepastatysi“.

REKLAMA

„Gal net ir neįveikiamai augant vargui ir skurdui visi Rusijos gyventojai neišmirs. O tie, kurie išmirs, užtikrintai pateks į šventus Rojaus sodus dangiškojo sosto papėdėje. Tačiau su sąlyga, kad mirusieji savo žemiškajame gyvenime niekada nedalyvavo šlykščiuose žemiausiosios kastos vergų mitinguose ir protesto akcijose“.

„Todėl paprasti Rusijos gyventojai, pataria astroprognozės autoriai, Rusijos liaudžiai reikia „pratintis ramiai ir užtikrinti išgyventi kraštutinio skurdo sąlygomis, ramiai ir užtikrintai suvokti, kad dabartinis nuskurdimas – ne laikinai, o visiems laikams, iki visiško Rusijos galo neįveikiamai augančio totalaus byrėjimo sąlygomis. Ramiai ir užtikrintai suvokti, kad tauta, išvogusi ir nuskurdinusi savo šalį, niekada nieko vykusio nesukurs, ir šalies ūkio niekada nepakels“.

REKLAMA

„Pačias sultingiausias, labiausiai „prinokusias uogas“ dar tik skinsime ateityje“, – įspėja astroprognozė. Todėl reikia „ramiai ir kantriai egzistuoti susitaikius su beviltiškai atsilikusios, nuskurdusios, niekam pasaulyje nereikalingos žmonijos dalies vaidmeniu“.

„Dar Leninas pastebėjo, kad „rusų žmonės – blogi darbininkai“. Kai iš nuskurdusios Rusijos išsibėgios „gastarbaiteriai“, kurie dabar atlieka darbo vergų vaidmenį, subyrės visas Rusijos ūkis“, įspėja astroprognozės autoriai. Todėl šios šalies gyventojams teks „ramiai ir kantriai tūnoti alkanų ir piktų žmonių nacijos vaidmenyje“.

„Ir neduok dieve, jei šiuo metu Kinija sugalvos susigrąžinti savo žemes Tolimuosiuose Rytuose, Rusijos aneksuotas XIX amžiuje“.

Jei skaitote rusiškai, visą astroprognozės tekstą nenugalimai Rusijai, rasite čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų