REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš draugės gavau dovanų įkyriai raudoną voką su dar labiau erzinančia jos šypsena. Jame buvo kuponas į masažo saloną. „Kupidono“ masažas – lyg galėtų būti kas banaliau, artėjat Valentino dienai. Padėkojau nutaisiusi kuo malonesnę šypseną ir abejingai įmečiau voką į rankinę. Būčiau pamiršusi, bet ta Meilės dienos beprotybė smogė iš pasalų. Gatvėje pasidarė sunku prasilenkti su vyrais, nešinais gėlėmis, o eilinis apsipirkimas tapo kankyne, papuošta „valentiniška“ atributika.  

REKLAMA
REKLAMA

Mano nuotaika subjuro, tačiau užuot leidusi sau būti pikta ir nepatenkinta, prisiminiau tą šlykštų voką. Užtruko, kol radau, bet radau. Pasižiūrėjau, ar dar galioja, ar šiandien dirba, paskambinau – suderinau laiką.... ir mano vakaro planas tapo aiškus. Bent buvo, ko laukti. Išsipusčiau ir su gera nuotaika išvažiavau nurodytu adresu. Fojė mane pasitiko žavi, nedidukė tamsiaplaukė. Paprašė prisėsti, kol viską suderins, o kai įsitaisiau ant begėdiškai patogios sofos, atnešė ir taurę šampano.

REKLAMA

Aplinka buvo gana jauki, bet tuo pačiu ir dalykiška. Kaip tik taurei tuštėjant, laiptais nusileido įspūdingo stoto vyrukas baltomis kelnėmis ir aptemptais baltais marškinėliais su labai gilia iškirpte. Pajutau, kai mano skruostai užsidegė raudoniu, bet įtariau, kad tai – tik šampanas. Jis perliejo mane žvilgsniu, murmtelėjo kažką merginai už stalo ir ji parodė į mane. Godžiai nurijau paskutinį šampano gurkšnį ir atsistojau.

REKLAMA
REKLAMA

- „Kupidono“ masažas? – dabar, kai paklausė jis, tai skambėjo daug seksualiau, nei ant popieriaus.

- Taip, – atsakiau kiek per entuziastingai.

- Eime, - išsišiepė jis labai panašiai, kaip mano draugė, lyg žinotų, ko nežinau.

Suglumau ir stengiausi nesuklupti ant statokų laiptų suvokdama, kad jis spokso į mano užpakalį. Na, bet juk ir aš į jį spoksojau... Nekantravau, kada tos raumeningos rankos užsiims mano kūnu.

- Pirmos durys kairėje, - išgirdau kažkur labai arti.

- Ką?.. – mane blaškė net jo žemas balsas. - Čia, - ir užbėgęs man už akių, atidarė duris su nedideliu auksaspalviu vienetu ant jų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nedidelė, akinančiai balta patalpa su natūralaus medžio detalėmis. Man buvo nurodyta nusirengti, apsivilkti chalatą, užsimauti šlepetes ir kai pasiruošiu, eiti ten, kur nuėjo jis. Likusi viena įsistebeilijau į save dideliame veidrodyje. Mano akys jau buvo apsalusios: tikrai nuo šampano ar nuo to vyro?.. Vėl suverčiau kaltę alkoholiui ir suskubau rengtis.

Pasibeldžiau ir pravėriau duris. Tamsus kambariukas buvo romantiškai nušviestas žvakių, tyliai grojo rytietiška muzika ir kvepėjo gal net per aštriai, bet labai maloniai. Jis stovėjo prie masažinio stalo ir laukė. Aš nedrąsiai priartėjau, o jis padavė man šiltą rankšluostį ir liepė gultis ant stalo, veidu žemyn. Tada nuėjo prie spintelės su visokiais buteliukais ir neatsisuko. Greitai nusimečiau chalatą, užsiropščiau ant aukštoko stalo ir nerangiai tuo ne dideliu rankšluosčiu užsidengiau sėdmenis.

REKLAMA

- Jau, - pranešiau, lyg ne savo balsu.

Jis atsisuko. Pakėlė nuo žemės chalatą, užmetė ant kėdės, kurios ankščiau nepastebėjau. Tada vėl stabtelėjo prie tos spintelės ir net girdėjau, kaip trina rankas aliejumi. Dar malonesnis kvapas užplūdo mano uoslę. Net sumykiau, kai pajutau jo šiltas, aliejuotas rankas ant menčių. Jis vos girdimai nusijuokė, išsišiepiau ir aš, žinodama, kad jis nemato.

Pradėjo nuo nugaros. Darbavosi puikiai - jaučiau, kaip mano kūną palieka nemaloni įtampa ir apima kažkoks keistai malonus jausmas. Jo tvirti, apgalvoti judesiai pamaži slydo žemyn. Per liemenį. Per pačią nugaros apačią, beveik liečiant sėdmenis. Kelis kartus myktelėjau iš malonumo, bet jau buvau tiek atsipalaidavusi, kad per daug nesikuklinau. Kaip tik prieš man įsiaudrinant jis stabtelėjo. Tada ėmėsi kojų. Pradėjęs nuo blauzdų judėjo žemyn iki kulnų ir aukštyn, link šlaunų. Vieną koją, kitą. Taip pamaži, švelniais bet tvirtais judesiai. Iki šlaunų vidurio. Mano kūnas kaito, o jis, rodos, tik ir laukė, kada virpančia dejone išsiduosiu, kaip jaudina jo rankos, vis artėjančios prie mano intymios zonos.

REKLAMA

Vėl, kaip iš niekur, išgirdau jo ramų balsą, liepiantį apsiversti. Akimirką suglumau, kaip man prisidengti su tuo mažu rankšluosčiu, bet suveikė kažkas prabudęs viduje ir nusviedžiau jį ant kėdės su chalatu. Gulėjau ant masažo stalo Ievos kostiumu ir nekantravau, kada jis tai pamatys. Susijaudinimas laimėjo prieš protą ir mano mintyse šėlo galimos laimingos pabaigos versijos.

Jis atsisuko trindamas rankas nuostabiai kvepiančiu aliejumi ir, rodos, mačiau, kaip šoktelėjo jo akys iš orbitų, kai pamatė mane nuogut nuogutėlę. Tačiau tik išsišiepė ir nieko nesakė. Lyg niekur nieko, pradėjo nuo pečių ir rankų, o man galvoje sukosi mintis, kaip arti mano veido dabar yra jo varpa ir kirbėjo viduje deginantis noras patikrinti, ar ir jis – susijaudinęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Užsimerkiau, kad nesusigėsčiau nuo jo žvilgsnio, kai jis ėmė masažuoti mano jautrius šonus. Pakandusi lūpą slopinau aimanas, o jo šilti delnai pavojingai artėjo prie mano krūtų. Tikėjausi, bet kai jis delnais brūkštelėjo per mano sustangrėjusius spenelius, nesusilaikiau – aiktelėjau. Pramerkiau akis ir mačiau, su kokiu pasitenkinimu jis šypsosi. Priėmiau tai, kaip iššūkį. Lygiai, kaip ir jis mano nuogumą.

Dabar tas karštis tūnojęs viduje, ėmė plūsti po kūną. Nebetramdžiau jausmingų atodūsių, o ir jis nebevengė mano intymių zonų. Galiausiai, pamasažavęs krūtis, ėmė pirštais stimuliuoti spenelius. Mano nugara savaime rietėsi iš malonumo, o jo pirštai slinko vis arčiau mano lytinių lūpų.

REKLAMA

Neiškentusi pati suėmiau jo ranką ir, žiūrėdama jam į akis, spustelėjau žemyn taip, kad pirštų galiukais pajaustų, kaip aš sudrėkusi. Jis nepasimetė. Sekė mano nurodymą ir dar stipriau spustelėjo pirštais. Aš pritariamai aimanavau ir jis ėmė juos judinti. Stambūs, vyriški pirštų galai, sudrėkę nuo mano nektaro, lengvai slydo per mano lytines lūpas, lyg netyčiom vis užkliudydami kraujo prisirpusį klitorį. Ne ilgai kenčiau tokį erzinimą. Vėl suėmiau jo ranką ir jau pati judindama klubus, naudojausi ja, kaip įrankiu.

REKLAMA

Mačiau, kaip plečiasi jo šypsena ir vyliausi, kad didėja ir kai kas kitas, nes mano apetitas sparčiai augo. Jo pirštai veikė puikiai ir mintyse jau vaizdavausi, kaip jo stangri varpa įsiskverbia tarp mano drėgnų, virpančių lytinių lūpų. Pajutęs artėjant mano orgazmą, jis įbruko vidun du pirštus ir, jų galiukais užčiuopęs mano G-tašką, kilstelėjo jį iki sprogimo. Pasiekus viršūnę man net aptemo akyse, o jis nesiliovė, kol pati neatstūmiau jo įgudusios rankos.

Kol atgavau kvapą ir vėl „nusileidau ant žemės“, jis spėjo nusiplauti rankas ir tas manęs nedžiugino. Pakilau nuo stalo sutrikusi, lyg iki galo nepatenkinta, tačiau jis greit pasiaiškino:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Mūsų laikas baigėsi, - ginčytis su ta šypsena nepajėgiau.

Rijau akimis jo kelnėse matomą, įkalintą erekciją, bet protas taip greit nemetė, kaip ją pasinaudoti ir jis jau ėjo pro duris paaiškinęs, kad galiu išeiti, kai nusiraminsiu, o baltajame kambariuke yra švarių rankšluosčių. Nieko gudriau nesugalvojau:

- Koks tavo vardas?

- Valentinas, - atsakė jis su šypsena, išduodančia, kad tai ne tiesa. – Nesijaudink, viskas dėl aliejaus ir smilkalų.

Atsidusau ir dar kelias minutes gulėjau ant masažo stalo. Negalėjau nesišypsoti. Jau žinojau, kad draugė bandys iškvosti, ar patiko dovana. O gal pati jau bandė?.. Negalėjau apsispręsti: ledais, šokoladu ar kuo kūniškesniu malšinti sužadintą alkį. Juk naktis dar jauna...

 

 

Suaugusiems.lt inf. - Sekso prekės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų