REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien dauguma merginų nevertina iš kaimo kilusių vaikinų. Daugelis mieliau dairosi į kostiumuotus ir turtingus vyrukus, o apie pasimatymus su vaikinu iš kaimo netgi nesvarsto. Tačiau tyrimai įrodė, kad būtent pastarieji gali būti tiesiog tobuli vaikinai ir šeimos vyrai.

Šiandien dauguma merginų nevertina iš kaimo kilusių vaikinų. Daugelis mieliau dairosi į kostiumuotus ir turtingus vyrukus, o apie pasimatymus su vaikinu iš kaimo netgi nesvarsto. Tačiau tyrimai įrodė, kad būtent pastarieji gali būti tiesiog tobuli vaikinai ir šeimos vyrai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jie nėra tokie drąsūs išsišokėliai ir turtingi kaip miestų vaikinai, tačiau jie žino, kaip palepinti moterį, moka ją nustebinti, nėra savimi besirūpinantys savanaudžiai. Pasimatymai su vaikinu iš kaimo visada bus įdomūs, linksmi ir vyks sveikatai naudingoje aplinkoje. Pateikiame net 8 svarias priežastis merginoms rinktis ne miestietį.

REKLAMA

8. Jis iš visko sugebės pasijuokti. Su juo tavo gyvenimas niekada nebus nuobodus ir nelaimingas. Mat toks vyrukas bet kokioje situacijoje sugebės tave pralinksminti. Jis linksmas ir pozityvus, moka džiaugtis kiekviena gyvenimo akimirka.

7. Vaikinai iš kaimo – patys vyriškiausi. Tikrai ne visi bus raumeningi ar neįtikėtinai drąsūs, tačiau atrodys ir elgsis vyriškai. Jie nebijo išsipurvinti, jų negąsdina sunkus darbas, visą dieną jie gali praleisti dirbdami laukuose ir mėgsta gamtą. Jiems nereikia ieškoti patarimų internete norint sutaisyti vieną ar kitą daiktą. Toks vaikinas – visų galų meistras. Paprašykite miestiečio pataisyti varvantį čiaupą, tai jis pusę dienos sugaiš ieškodamas patarimų internete arba skambindami draugams, o galų gale išsikvies santechniką.

REKLAMA
REKLAMA

6. Jis elgsis su jumis kaip su princese. Vaikinai iš kaimo paprastai tiki, kad visas moteris, nepaisant net ir blogos jų nuotaikos, reikia mylėti ir gerbti. Susitikinėdamas su mergina toks vyrukas elgsis labai subtiliai ir stengsis patenkinti visus jūsų poreikius.

5. Jis gali greičiau susiruošti. Tai vaikinui iš kaimo – tikrai ne problema. Jis greitai apsisuks vonioje, apsivilks mėgstamiausius marškinėlius ir jau pasiruošęs eiti. Tokie vaikinai yra senamadiški, jie neleis moteriai jų laukti, verčiau jau patys sau ramiai lauks pora valandų kur nors prie fontano, o sutikę jus nepriekaištaus, tik ištars kaip gražiai atrodote.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4. Jis gali turėti didesnį namą. Niekam ne paslaptis, kad kaimo vietose nekilnojamasis turtas kur kas pigesnis nei miestuose. Taigi vaikinas iš kaimo už tuos pačius pinigus galės pastatyti ar įsigyti kur kas didesnį namą, nei tai būtų galima padaryti mieste. O juk taip nuostabu yra, kai ryte pažadina paukščių čiulbesys ir geri kavą žvelgdama į pievą ir upės vingį. Toks vaizdas žavi kur kas labiau, nei pabusti nuo riaumojančio transporto ir spoksoti į blokinius daugiaaukščius. Argi ne?

3. Jis viską gali sutaisyti. Kaip jau buvo minėta anksčiau, vaikinas iš kaimo – visų galų meistras. Sunku tuo patikėti, tačiau jie sugeba viską sutaisyti. Dauguma merginų neturi šių įgūdžių, tad tokie vaikinai lengvai užtaisys šią spragą. Jis pataisys tavo šaldytuvą, pakeis automobilio padangas ir taip toliau. Tokie vyrukai galbūt ir neturės aukštojo mokslo diplomo, tačiau toli gražu nereiškia, kad jie nėra protingi.

REKLAMA

2. Kaimiškose vietovėse – daugiau galimybių atsipalaiduoti. Kaimo aplinkos žmonės žino geriausius būdus tai padaryti. Dažnai juk norisi pabėgti iš miesto šurmulio ir atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos. Miesto vyrukai atsipalaidavimo ieško vartodami alkoholį ar rūkydami, o štai vaikinai iš kaimo mėgaujasi gamta ir ir pasivaikščiojimais mėnesienos apšviestais takais.

1. Pasimatymai unikalūs ir romantiški. Per juos vaikino asmenybė labiau atsiskleidžia. Pasiirstymai valtele, pasivažinėjimai dviračiu, plaukiojimas, stovyklavimas – tai tik keletas smagių ir malonių užsiėmimų, kuriais gali nustebinti ir sudominti iš kaimo kilęs vaikinas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų