REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Apgaulingas laikas: galite nepajusti pavojaus, pasiduoti kieno nors įtakai. Nesivelkite į jokias avantiūras, mokėkite nereaguoti į provokacijas. Jei esate susipykę su mylimu žmogumi, pasistenkite nuoširdžiai pasiaiškinti, atsiprašyti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Neapgaudinėkite savęs ir kitų. Pasistenkite grąžinti skolas (bent dalį) draugams, kolegoms, partneriams, daugiau gero nuveikti artimiesiems. Gerai imtis užvilkintų darbų.

REKLAMA

Dvyniai Labiau atsižvelkite į sutuoktinio patarimus ir reikalavimus: tai padės nepamesti galvos. Mažiau žadėkite, vargu ar pavyks įvykdyti šios dienos pažadus.

Vėžys Nepasiduokite įtampai, nerimui: ji bus be tikro pagrindo, tačiau pakenks tvarkant reikalus. Praradimų nebijokite, jie į naudą.

Liūtas Aiškėja dalykai, kurie nuo jūsų buvo slepiami. Nesidalykite su niekuo savo sumanymais ir paslaptimis – jūsų idėjomis gali būti pasinaudota, o paslaptys išplepėtos.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nebloga proga kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais. Venkite konfliktų su vaikais, mylimu žmogumi, netinkamas laikas ir nuoskaudas prisiminti: tai gali atšaldyti jūsų santykius.

Svarstyklės Nieko neplanuokite, nieko nekeiskite, nepasikliaukite sėkme, kaip ir draugų, mylimo žmogaus pagalba: viskas gali išeiti atvirkščiai, nei tikitės.

Skorpionas Nieko rimta neveikite, nespręskite. Jei imsitės veiklos, būkite itin atidūs: aplinkiniai gali suklaidinti. Suaktyvės intrigantai, slapti priešai. Nebūkite įtarūs – susipyksite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tai, kas buvo vilkinama, greitai sutvarkysite, tiesa, jei veiksite savarankiškai. Nesusitapatinkite su svetimomis problemomis – vargu ar kitam galėsite padėti.

Ožiaragis Labiau pasikliaukite intuicija ir šios dienos reikalus sutvarkysite sėkmingai. Neskubėkite vertinti pasiūlymų, gautų iš užsieniečių, jie gali būti apgaulingi.

Vandenis Tinka tvarkyti skubius reikalus: būsite sumanūs, įžvalgūs. Galima tvirtinti ir ilgalaikius sandorius. Šiandien nebloga proga įtikinti vadovą jus paremti, priimti pasiūlymus.

Žuvys Būsite emocingi ir tai gali pakenkti geriems santykiams su vadovybe. Nepatartina tvarkyti dalykinių reikalų, kreiptis į viršesnius su svarbiu reikalu. Būkite apdairūs, nes galite susikompromituoti.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų