REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Manote, jog lovoje esate tikra valdovė, kuri nepriekaištingai sugeba patenkinti mylimąjį? Tuo net neabejojame, tačiau patirties ir žinių šioje srityje niekada nebūna per daug. Tačiau ar kada nors galėjote pagalvoti, jog apie seksą visa dar nežinote daugybės dalykų? Todėl pateikiame keletą faktų apie seksą, kuriuos žinoti privalo kiekviena moteris, net ir Jūs!  

REKLAMA
REKLAMA

1. Karščiausia sekso poza. Kuo ilgiau užsiimate lytiniais santykiais, tuo geriau pažįstate savo kūną, žinote jautriausias vietas, kurias stimuliuojant lengviau pasiekiamas intensyvesnis orgazmas. Sekso poza tam taip pat turi didelę įtaką, todėl kiekviena moteris laikui bėgant privalo išsirinkti nors vieną mėgstamiausią, kuri suteikia intensyviausią stimuliaciją ir, žinoma, su ja būtinai supažindinti antrąją pusę. Kitaip tariant - šiek tiek padėkite mylimajam, kad palaimos viršūnę Jums pasiekti būtų dar paprasčiau.

REKLAMA

2. Pozos pokyčiai. Vaikų gimimas, amžius ir kiti biologiniai dalykai be jokios abejonės turi įtakos kiekvienos moters seksualumui. Todėl jei seksualinių žaidimų metu pajutote, kad iki šiol mėgstamiausia buvusi sekso poza nesuteikia ankstesnių nepakartojamų pojūčių – metas ją keisti. Išbandykite ką nors naujo, net tas sekso pozas, kurios iki šiol neteikė malonumo. Kas žino, gal dabar jos bus pačios efektyviausios, suteikiančios iki šiol nepatirtus pojūčius ir patį efektyviausią orgazmą gyvenime?

REKLAMA
REKLAMA

3. Nesigėdykite savo kūno. Dažnai moterys nerimauja dėl papildomų kilogramų, todėl gėdijasi demonstruoti savo nuogo kūno. Nusiraminkite, sekso metu vyrai tikrai nesusikoncentruoja į nereikalingus jūsų kilogramus ant šlaunų ar pilvo, jie viso to tiesiog nepastebi, nes visą dėmesį ir koncentraciją skiria pačiam procesui ir nuoširdžiai juo mėgaujasi.

4. Mylėkitės, mylėkitės, mylėkitės. Kuo dažniau tai darysite, tuo dažniau to ir norėsite. Tai tikra tiesa. Atmintyje pasilieka geriausi sekso įspūdžiai, todėl natūraliai norisi tai patirti dar ir dar kartą. Net jei po truputį prarandate susidomėjimą seksu, jokiu būdu jo neatsisakykite, pamatysite kaip po keleto meilės naktų noras tikrai atsiras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Pagalba sau būtina. Klausiate kaip tai padaryti? Masturbuokitės ir nė trupučio dėl to nesigėdykite, nes tik masturbacijos dėka geriau pažinsite savo kūną ir žinosite visas jautriausias vietas. Kad masturbacija būtų malonesnė galite įsigyti kokį nors sekso žaisliuką, pavyzdžiui vibratorių triušiuką!

6. Miegoti kartu, tačiau neužsiimti seksu – visiškai normalu. Juk žmogus ne kompiuteris ar mašina, kurį galima užprogramuoti tai kaip kažkas tą akimirką nori. Todėl ir seksu užsiimti kiekvieną naktį nėra privaloma, juk noras ateina netikėtai. Nuovargis ar kitos asmeninės problemos gali jį sumažinti iki minimumo, tačiau dėl to nusigąsti tikrai nereikėtų.

REKLAMA

7. Meilė neturi kelti skausmo. Mylintis pirmąjį kartą natūralu jausti skausmą, tačiau jei nemalonius pojūčius jaučiate ir nuo pirmojo karto praėjus nemažai laiko – tai blogas ženklas. Pasikalbėkite apie tai su partneriu ir būtinai apsilankykite pas ginekologą.

8. Kegelio pratimai stiprina makšties raumenis. Kegel pratimai ir specialūs kamuoliukai bei treniruotės – raktas į nepamirštamus orgazmus ir seksą. Todėl nevenkite apsilankyti jogos pamokose, kurios treniruoja kūną, lavina jo lankstumą ir, be abejo, išvalo mintis bei padeda atsipalaiduoti po sunkių dienos darbų. Makšties treniruotėms puikiai tiks vaginaliai Kegel kamuoliukai.

REKLAMA

9. Nepamirškite saugumo. Po aistringo sekso nieko daugiau nesinori, tik stipriai apsikabinti, prisiglausti vienas prie kito ir panirti į sapnų karalystę. Tačiau prieš užmigdami patikrinkite ar lytinis aktas tikrai baigėsi saugiai, ar neplyšo prezervatyvas ir panašiai. Juk jaudintis dėl neigiamų pasekmių nenori niekas.

 

 

Suaugusiems.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų