REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gianluigi Buffonas: tikiuosi, kad Marco Reusas dar aprūdijęs

Komandų istorijos šalies čempionatuose skirtingos, bet Čempionų lygoje tai nieko nereiškia. Šiuos žodžius svajoja išpildyti Dortmundo „Borussia“ futbolininkai, kurie elitinio turnyro aštuntfinalyje antradienį susitinka Turino „Juventus“ komandą.

REKLAMA
REKLAMA

Kol „Juventus“ Italijoje karaliauja ir keliauja dar vieno čempionų titulo link, „Borussia“ ekipą nuo „Bundesliga“ dugno skiria 6 pozicijos.

REKLAMA

Tačiau „Borussia“ Čempionų lygoje rašo visai kitokį scenarijų, tad nėra nurašoma dvikovoje su „Juventus“.

Tikisi sustingusio

Marco Reusas turėtų būti vienas pirmųjų Juergeno Kloppo sąraše. Futbolininkui pavyko užmiršti fizinės formos problemas, kamavusias 2014-aisiais. Tai patvirtina ir „Juventus“ vartų sargo Gianluigi Buffono žodžiai.

„M.Reusas – puikus talentas, tačiau jį ilgai kamavo traumos, tad tikiuosi, kad jis dar bus aprūdijęs“, – sakė G.Buffonas.

REKLAMA
REKLAMA

A grupėje „Juventus“ surinko 10 taškų ir patyrė du pralaimėjimus bei kartą sužaidė lygiosiomis. Italai į aštuntfinalį pateko iš antrosios vietos, kai liko už Madrido „Atletico“ nugaros. O „Borussia“ futbolininkai, su vienu pralaimėjimu ir lygiosiomis, karaliavo D grupėje. 13 taškų leido užimti pirmąją vietą, nors tiek pat jų turėjo ir Londono „Arsenal“ komanda.

„Tai viena geriausių ekipų Europoje, – apie varžovus kalbėjo G.Buffonas. – Jie gali nugalėti bet ką, tad nusipelnė pagarbos. Mums įdomu pažiūrėti, kaip seksis žaisti su „Borussia“. Atiduosime viską, ką galime.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiki svajone

„Juventus“ klubui šį sezoną nusimato daugiau trofėjų. Komanda turi devynių taškų pranašumą prieš artimiausią persekiotoją „Serie A“ čempionate. „Juventus" taip pat žais Italijos taurės pusfinalyje.

Tačiau „Bianconeri“ pastaraisiais metais Europoje nespindėjo. Per pastaruosius dvejus sezonus „Juventus“ nepasiekė Čempionų lygos atkrintamojo etapo. 37 metų G.Buffonas tiki, kad šiemet istorija nesikartos.

„Tikiuosi, kad tai netaps sezono rungtynėmis. Juk tai reikštų, kad ateityje nelaukia svarbios dvikovos, – sakė vartininkas. – Norime išsaugoti Čempionų lygos svajonę, kiek galima ilgiau.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų