REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 UEFA Čempionų lygoje trečiadienį sužaistos paskutinės dvejos pirmojo rato aštuntfinalio rungtynės.

 UEFA Čempionų lygoje trečiadienį sužaistos paskutinės dvejos pirmojo rato aštuntfinalio rungtynės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Emirates" stadione ginklus tarpusavyje surėmė Londono "Arsenal" ir "Monaco" futbolininkai. Arsene'o Wengero auklėtiniai kiek netikėtai rezultatu 1-3 nusileido svečiams iš Prancūzijos.

REKLAMA

"Kanonieriai" rungtynes pradėjo sėkmingai ir užtikrintai kontroliavo kamuolį. Vis dėlto A.Wengero vadovaujamai ekipai nesisekė realizuoti progas ir 38-ąją minutę jie skaudžiai nudegė, kai įspūdingą įvartį iš toli pelnė Geoffroy'us Kondogbia.

Antrasis kėlinys taip pat prasidėjo "Arsenal" kamuolio kontrole, tačiau 53-ąją minutę į Davido Ospina vartus krito dar vienas įvartis. Po puikaus Anthony Martialo perdavimo kamuolį į varžovų vartus pasiuntė buvęs Londono "Tottenham" puolėjas Dimitaras Berbatovas.

REKLAMA
REKLAMA

Per likusį laiką "Arsenal" bandė sušvelninti rezultatą ir galiausiai per pirmąją pridėto laiko minutę po keitimo pasirodęs Alexas Oxlade'as-Chamberlainas puikiu smūgiu atgaivino šeimininkų viltis, bet vos po kelių minučių Yannickas Ferreira pelnė trečiąjį "Monaco" įvartį ir sumažino "Arsenal" šansus žengti į ketvirtfinalį.

Kitose rungtynės taip pat buvo užfiksuotas netikėtumas, kai Lėverkuzeno "Bayer" savo aikštėje minimaliu skirtumu palaužė praėjusio sezono finalininkus Madrido "Atletico" futbolininkus.

Vienintelį bei pergalingą šių rungtynių įvarti 57-ąją minutę pelnė Hakanas Calhanoglu. Šeimininkai 76-ąją minutę žaidė prieš dešimt varžovų, kai iš aikštės buvo pašalintas Tiago, tačiau "Bayer" pelnyti dar bent vieno įvarčio nepavyko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atsakomosios rungtynės tarp dviejų šių porų įvyks kovo 17 dieną.

Rezultatai:

"Arsenal" 1 - 3 "Monaco"

38' [0 - 1] G.Kondogbia

53' [0 - 2] D.Berbatov

90' [1 - 2] A.Oxlade-Chamberlain

90' [1 - 3] Y.Ferreira

 

"Bayer" 1 - 0 "Atletico"

57' [1 - 0] H.Calhanoglu

77' Tiago ("Atletico") pašalintas iš aikštės

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų