REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien pasaulyje gyvena devynis kartus daugiau nesusituokusių porų nei prieš 40 metų, ir realybė tokia, kad jų tik daugės.

REKLAMA
REKLAMA

Rutgers University JAV mokslininkai nustatė, kad būtina pagyventi kartu prieš ketinant susituokti, tačiau reikia žinoti keletą svarbių patarimų. Vestuvės labai rimtas įsipareigojimas abiems partneriams, taigi 4 pastebėjimai apie nesantuokinį gyvenimą.

REKLAMA

1. Negyventi su tuo pačiu partneriu daugiau kaip vieną kartą. Jei jūs jau ilgą laiką gyvenote su savo drauge ar draugu ir jūsų santykiai nesibaigė vestuvėmis, nebedarykite to antrą kartą. Neverta bandyti lipdyti santykių, jei abu puikai žinote, jog vis tiek neisite prie altoriaus.  Geriau bandyti su kitu žmogumi.

2. Gyvenate kartu ilgiau kaip 5 metus, bet vis dar nenorite vestuvių? Tokiu atveju, mokslininkai pataria arba skirtis arba tuoktis. Neapsisprendimas rodo, kad jūs nepasitikite partneriu arba vengiate jam įsipareigoti.

REKLAMA
REKLAMA

3. Jei turite vaikų, geriau kad jie augtų santuokoje. 2000 m., 41 procentas nesusituokusių  porų pasaulyje augino vaikus. Nesantuokinis gyvenimas turint vaikų nėra geras pavyzdys atžaloms. Be to, nustatyta, kad šeimose, kurių tėvai gyvena nesusituokę iškyla didesnė grėsmė seksualinei prievartai prieš nepilnamečius, ypač jei motina gyvena ne su vaiko tėvu.

4. Pirmiausia susižadėkite. Oficialus vestuvių datos paskelbimas įpareigoja abu partnerius. Tai tarsi garantas, kad jūsų antroji pusė lengvai jūsų nemes.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų