REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi puikiai žinome tą scenarijų. Iš pradžių jaučiame didžiulį susižavėjimą. Vėliau, kai vyras ir moteris tampa per daug pažįstami, santykiai atšąla.

REKLAMA
REKLAMA

Nustojate rodyti susidomėjimą vienas kitu, nebevaikščiojate susikibę už rankų, jūs nenorite jos nustebinti, ji nenori sekso, atsiranda nedideli pykčiai, kurie ilgainiui tampa dideli. Staiga, jūs tampate panašūs veikiau į užsispyrusius kambariokus.

REKLAMA

Tačiau štai geros naujienos – visa tai gali pasikeisti! Tam reikia įdėti truputį pastangų. Štai šeši būdai, kaip atgaivinti atšalusius santykius ir tapti geresniu vyru.

Sakykite jai komplimentus viešai

Pasakykite, kad ji atrodo nuostabiai ir seksualiai. “Jei merginos įvaizdis yra silpnas, ji nesijaus aistringa ir seksuali”, – teigia knygų autorė Patricija Louv (Patricia Love). Mergina jausis daug geriau, jei komplimentus jai sakyti viešoje erdvėje.

REKLAMA
REKLAMA

Įdėkite truputį pastangų

Viena geriausių moters savybių yra ta, kad menkiausią jūsų pastangą ji įvertins labai stipriai. Gerbkite tai, ką ji daro. Jei ji suplovė indus, pasakykite: “Ką aš be tavęs daryčiau?” Tai užtruks vos kelias sekundes, bet rezultatas bus stulbinantis.

Pabučiuokite ją kiekvieną rytą

Neišbėkite pro duris neatsisveikinę bučiniu. “Tokie nedideli kontaktai išskiria oksitociną, kuris mažina stresą ir neleidžia pasijusti vienišam”, – teigia Louv. Jei vyras nori kontaktuoti tik intymių akimirkų metu, moteris manys, kad vyras iš jos tenori sekso ir ilgainiui atsiras įtampa. Bučkis ryte, apkabinimas po darbo ir dar vienas bučkis prieš miegą – to pakaks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų