REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Asmenukių ekspertė Monika Šalčiūtė atidarė pirmąją Lietuvoje asmenukių parodą ir mokė, kaip pasidaryti tobulą nuotrauką, pranešė bendrovės „Samsung“ atstovai. Renginio metu pristatyta ir jaunimui skirta „Samsung Galaxy A“ telefonų serija, skirta aktyviems socialinių tinklų naudotojams, neįsivaizduojantiems savo gyvenimo be asmenukių.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio vedėjas iliuzionistas Mantas Wizard pristatė 12 asmenukių tema ,,Aš ir mano hobis”. Nuotraukos kompanijos „Samsung“ inicijuotai parodai buvo atrinktos socialiniame tinkle „Facebook“ organizuoto konkurso metu, kuriame dalyvavo daugiau nei 150 asmenukių mėgėjų, sakoma „Samsung“ pranešime.

REKLAMA

Už savo nuotraukas jau milijoną šešis šimtus „patinka“ socialiniuose tinkluose turinti asmenukių ekspertė Monika Šalčiūtė žavėjosi visų parodos dalyvių nuotraukomis ir patikino, kad visi žmonės yra savaip gražūs, nors ir skirtingi. „Tobulai asmenukei reikalingas tik kokybiškas telefonas, tinkamas nuotraukos kampas, geras apšvietimas, o merginoms praverčia ir šiek tiek makiažo.“

Pasak „Samsung“ atstovų, mūsų dienomis šiuos savęs įamžinimo poreikius tenkina didieji technologijų gamintojai. Parodos atidarymo proga pristatyta naujoji „Samsung“ išmaniųjų telefonų serija „Galaxy A“ pasižymi 5 mln. taškų vaizdo kamera, leidžiančia įamžinti save ryškesnėse asmenukėse.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiuolaikiniam jaunimui telefone svarbiausi du elementai: galimybė įamžinti kokybiškas nuotraukas ir stilingas telefono korpusas. Pastebime, kad jaunimo tarpe asmenukės jau tapo kasdienybės, kelionių, vakarėlių dalimi, todėl pristatome lengvą ir ploną telefoną su aukštos kokybės priekine kamera bei daug fotografavimo režimų“, - teigė „Samsung“ atstovas Andrėjus Liudkovskis.

Kita parodos dalyvė, „Wear mad by July“ atstovė Greta paantrino, kad telefonas yra svarbus ne tik asmenukių, bet ir mados mylėtojams. „Anskčiau telefonas buvo tik ryšio priemonė, padedanti susisiekti su kitais žmonėmis, o dabar jis padeda išreikšti savo stilių. Pastaruoju metu tikrai labai populiari įvaizdžio dalis yra telefonas ir jam skirti aksesuarai - jaunimas spalvomis ir išvaizda derina telefoną prie savo drabužių, papuošalų, kitų aksesuarų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Asmenukių parodą vainikavo apdovanojimai. Geriausios asmenukės savininku pripažintas Igoriok Dander buvo apdovanotas naujosios serijos telefonu „Galaxy A3“.

„Galaxy A5” ir „Galaxy A3” jau pasiekė didžiausius mobiliųjų tinklų operatorių salonus ir elektronikos prekybos centrus. Preliminari „Galaxy A3” kaina – apie 300 eurų, o „Galaxy A5” – apie 400 eurų. Tuo tarpu „Galaxy A7” rinkoje pasirodys kovo mėn. viduryje, sakoma „Samsung“ pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų