REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Pasižymėsite darbštumu ir rasite ką naudinga nuveikti. Jei neturite darbo, nedarbas šiandien itin slėgs. Labiau rūpinkitės įvaizdžiu ir grožiu. Nenumokite ranka į sveikatos sutrikimus. Prisilaikykite sveikos mitybos taisyklių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Santykiai su aplinkiniais bus neharmoningi. Trūks tarpusavio pasitikėjimo, geranoriškumo. Nederėtų pasitikėti pirmu įspūdžiu bei klaidinti kitų. Daug kainuoti gali viešai išsakytos mintys, atskleistos paslaptys.

REKLAMA

Dvyniai Galite sulaukti nekviestų svečių, finansinio patikrinimo, kreditorių pretenzijų. Galbūt išaiškės nemalonus faktas, slapta avantiūra, nuostolis arba tiesiog nerimausite, kad taip neatsitiktų. Nekokia diena pasiduoti abejotinoms pagundoms.

Vėžys Tikėtini pasikeitimai, susiję su jūsų pasaulėjauta, pažiūromis, profesiniais ar studijų, kelionių planais. Turbūt tai lems gauta žinia. Įmanomi juridiniai rūpesčiai. Venkite tarpininkauti abejotiname reikale, daug žadėti, ginčytis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Galimas posūkis profesiniuose reikaluose. Galite patirti nepelnytų nuoskaudų. Galbūt suduš kai kurios viltys, negausite planuotų pajamų, trokštamo įvertinimo ar pan. Jei ką nauja pradėsite, nesitikėkite iš to naudos ir stabilumo.

Mergelė Šiandien jums itin reikės draugiškos, palaikančios bendraminčių kompanijos. Domins visuomeninė, politinė veikla. Gali pavykti viešai pasireikšti, įgyti populiarumo. Neskubėkite nusivilti, jei mylimas žmogus nepritars jūsų planams.

Svarstyklės Šiandien galite būti suklaidinti, įvelti į nesusipratimus. Nebūkite naivūs ir patys neieškokite kvailių. Per išsiblaškymą galite prarasti reikalingą daiktą, dokumentą. Arba galite negauti to, ką vylėtės jau beveik turį savo rankose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien galite patirti netikėtumą iš asmens, kuriuo domitės. Jeigu bus skaudu, pasistenkite suprasti priežastis ir neskubėkite kaltinti. Nebūkite patiklūs ir išsiblaškę, nes kažkas gali tuo nedorai pasinaudoti.

Šaulys Būsite linkę žaisti kitų žmonių jausmais, ieškoti nuotykių. Tikriausiai nesusilaikysite nuo išlaidavimo manijos arba finansinių avantiūrų. Tokiu atveju rizikuosite likti su tuštesne pinigine ir daugiau problemų.

Ožiaragis Šiandien nekelkite gyvenimui bei aplinkiniams didelių reikalavimų. Jei turėsite reikalų su valdininkais ar žurnalistais, pasirenkite nesusipratimams. Nesielkite lengvabūdiškai, neveidmainiaukite.

REKLAMA

Vandenis Šiandien pasistenkite nepriekaištingai atlikti darbus, nes bus lengva prarasti kolegų pasitikėjimą ir galimas karjeros perspektyvas. Be to, didesnė grėsmė sugadinti santykius su žmogumi, kuris yra jums artimas ir reikalingas.

Žuvys Vargu ar šiandien pavyks viską padaryti taip, kaip norite ir tikitės. Daug kas priklausys nuo aplinkybių. Saugokitės įtartinų asmenų, tariamai galinčių pasiūlyti nemokamų pramogų ar šansų išgarsėti. Nepulkite į atsitiktinį meilės nuotykį.  

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų