REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kam astrologui tikslus gimimo laikas?

V. Liaugminienė: 12 minučių paklaida jūsų nepakeis, tačiau gali paskatinti gyventi kitaip

Nors į horoskopus dažniau ar rečiau akį užmetame daugelis, juos skaitydami neretai paburnojame, kad tai, kas juose mums žadama, ir tai, kas nutinka, gerokai skiriasi. Kodėl taip nutinka ir ką daryti, jei norime tikslios prognozės ar astrologinės analizės, pasakoja astrologė Violeta Liaugminienė.

Nors į horoskopus dažniau ar rečiau akį užmetame daugelis, juos skaitydami neretai paburnojame, kad tai, kas juose mums žadama, ir tai, kas nutinka, gerokai skiriasi. Kodėl taip nutinka ir ką daryti, jei norime tikslios prognozės ar astrologinės analizės, pasakoja astrologė Violeta Liaugminienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žinoti vien gimimo datą nepakanka

Savo darbe astrologai naudoja tikslius gimimo duomenis. Norint atlikti tikslias prognozes, sveikatos ar finansines astrologine analizes, nepakanka žinoti vien gimimo datą. Tokiam darbui atlikti reikalingas ir gimimo laikas 4 minučių tikslumu, nes būtent tikslus gimimo laikas apsprendžia, kaip išsidėsto astrologiniai būstai. Būtent juose slypi didžioji dalis gyvenimiškos informacijos.

REKLAMA

Tačiau daugelis žmonių savo tikslaus gimimo laiko nežino. Anksčiau reta mama prisimindavo savo vaikų gimimo laiką, o gimdymo namų informaciją retas kuris tebeturime. Bet nemanykite, kad jei jūs nežinote tikslaus savo gimimo laiko, tai nebegalėsite gauti ir visavertės astrologo konsultacijos.

Norėdamas nustatyti tikslų žmogaus gimimo laiką, astrologas naudoja rektifikacijos metodą. Jo esmė tokia: jei žinodami tikslų gimimo laiką mes galime prognozuoti įvykius, vadinasi pagal žinomus įvykius, pavyzdžiui, vedybas, ligas, gyvenimo vietos pakeitimą, karjeros pokyčius ir kita, mes galime patikslinti ir gimimo laiką.

REKLAMA
REKLAMA

Rektifikacija reikalinga praktiškai visada

Rektifikacijos metodas jau ne kartą davė neįtikėtinai tikslius rezultatus. Grupė amerikiečių astrologų prieš kurį laiką atliko bandymus norėdami įsitikinti šio metodo tikslumu. Jie paėmė kelias dešimtis savo klientų, kurių gimimo datos ir laikai buvo tiksliai žinomi, horoskopus ir sąmoningai šiek tiek pakeitė jų gimimo laiką. Pateikę savo kolegoms horoskopus su netiksliu laiku, jie pasiūlė atlikti jų rektifikacijas, pateikdami svarbiausius tų žmonių gyvenimo įvykius. Rezultatai pateisino šio eksperimento organizatorių lūkesčius – 78 proc. visų pateiktų asmenų gimimo laikas buvo teisingai atstatytas. Dalis astrologų negalėjo tiksliai nustatyti laiko, nes pakeistasis laikas pernelyg daug skyrėsi nuo tikrojo. Tačiau nepaisant didelių paklaidų ir kai kurių astrologų kompetencijos stokos, šis metodas ne kartą puikiai įrodė esąs veiksmingas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tęsdama bandymus, ši amerikiečių astrologų grupė padarė dar vieną įdomų atradimą. Mėgindami rektifikuoti pagal įvykius jau žinomus horoskopus (t.y. tuos, kurių gimimo laikas buvo tiksliai žinomas), jie nustatė, kad žmonių gyvenime įvykiai įvykdavo „šiek tiek anksčiau“, nei turėjo įvykti. Kitaip sakant, astrologinis gimimo laikas tarsi prašėsi būti šiek tiek paankstintas. Atrodė, kad visi žmonės buvo gimę anksčiau nei nurodė. Ir beveik niekas – vėliau! Buvo pateikta keletas šio reiškinio paaiškinimų. Vienas iš jų – siela ateina į kūną prieš pat gimimą. Tai gali įvykti prieš 5 minutes ar šiek tiek anksčiau, o retais atvejais ir prieš keletą valandų. Būtent šis sielos atėjimas ir yra signalas motinai pradėti gimdyti. Šis sielos atėjimo į kūną laikas ir yra tikrasis astrologinis gimimo laikas, kuris vidutiniškai yra 5–20 minučių ankstesnis nei kūdikio galvutės pasirodymas.

REKLAMA

Dauguma amerikiečių astrologų laikėsi būtent šios nuomonės. Todėl, sakė jie, rektifikacija reikalinga praktiškai visiems žmonėms. O žmonių, gimusių atlikus Cezario pjūvį, tikslų gimimo laiką galima nustatyti tik pasinaudojus šiuo metodu.

Pradėti gyventi kitaip gali paskatinti ir 12 minučių paklaida

Net nežymūs gimimo laiko pokyčiai gali visai kitaip nuspalvinti jūsų likimo, sveikatos, finansinį ar tarpusavio santykių paveikslus. O 12 minučių paklaida gali nulemti visai kitus atitinkamų gyvenimo sričių valdovus. Žinoma, 12 minučių paklaida nepadarys mūsų kitokiais, tačiau gali suteikti didžiulę viltį, o kartais priversti susimąstyti ir pradėti gyventi kitaip.

REKLAMA

Todėl tik žinant tikslų žmogaus gimimo laiką, galima prognozuoti tolimesnius jo gyvenimo įvykius. Ir labai dažnai nutinka, kad žmogus kuris anksčiau buvo įsitikinęs, kad yra nesėkmingas, nė nenutuokia, jog Visata laukia, kada jis parodys didesnį pasitikėjimą savimi. Tik tada ji pateiks jam paruoštas didžiules dovanas. Kartais žmogus turi išmokti kantrybės pamokas, kad po ilgų vienatvės metų ateitų didžiulė meilė, o kartais mes turime įveikti savo puikybę, pyktį ar pavydą. Gal būt būtent šios mūsų savybės, o ne „blogas“ horoskopas yra visų mūsų nesėkmių priežastis?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto nepaisant rektifikacijos metodo patrauklumo, jis nėra visagalis. Reikėtų bent apytikriai (2 valandų tikslumu) žinoti savo gimimo laiką. Be to rektifikacijos negalima atlikti mažiems vaikams, o kartais ir jauniems žmonėms, kurių gyvenime dar nėra pakankamai daug svarbių įvykių, nes norėdamas atlikti rektifikaciją astrologas paprašys pateikti kuo daugiau gyvenimo įvykių bei bent pusės metų tikslumu nurodyti, kada jie buvo.

Daugiau informacijos www.uranija.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų