REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nauja „Windows 10 Technical Preview“ versija gaus patobulintą paieškos sistemą. Paieškos užklausų rezultatai bus rodomi „Start“ meniu viduje, tokiu būdu, sistemai nebereikės atskiros tarnybos „Search“. Apie tai rašo „PCWorld“.

REKLAMA
REKLAMA

Ankstesnėse „Windows 10“ versijose „Start“ meniu veikė, pasitelkiant „Direct UI“, tuo tarpu naujas funkcionalumas realizuotas per XAML (Extensible Application Markup Language). Tai reiškia, kad paieška bus tiesiogiai integruota į tarnybą, ir neveiks kaip atskira funkcija, kaip iki šiol.

REKLAMA

Nauja paieškos sistema jau naudojama neoficialiose OS versijose, kurias testuoja „Microsoft“ darbuotojai bei kompanijos partneriai. Ar naująją galimybę vartotojai atras būsimame „Windows 10“ atnaujinime, nepranešama.

Kompanija „Microsoft“ dar sausio 21 d. vykusioje prezentacijoje paskelbė, kad vis nauja „Windows 10“ versija vartotojams taps prieinama kiekvieno mėnesio pabaigoje. Prognozuojama, kad dabar atnaujinimas pasirodys vasario 27 d.

Priminsime, kad „Windows 7“/8/8.1 sistemų savininkai galės nemokamai atsinaujinti iki „Windows 10“ per pirmus metus po jos pasirodymo. Galutinė versija vartotojus turėtų pasiekti 2015 m. rudenį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų