REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „Samsung“ aktyviai ruošiasi renginiui MWC 2015 (Barselona, Ispanija), kuriame ketina pristatyti mažiausiai keletą naujų produktų.

REKLAMA
REKLAMA

Vienu iš tokių taps išmanusis telefonas – flagmanas „Galaxy S6“, kuriame bus 2600 mAh talpos baterija, rašo „SamMobile“. Tai yra 200 mAh mažiau, nei pas pirmtaką „Galaxy S5“.

REKLAMA

Tikėtina, kad šį kartą „Samsung“ yra įsitikinusi savo naujosios SoC mikroschemos „Exynos 7 Octa“ (Exynos 7420) energetiniu efektyvumu. Pastaroji, nors ir turi 8 branduolius bei vieną sparčiausių grafikos posistemių „ARM Mali-T760“, tačiau gaminama naudojant 14 nm technologinį procesą, kuris yra gerokai taupesnis už anksčiau naudotą 20 nm.

Pati kompanija „Samsung“ praneša, kad „Galaxy S6“ palaikys bevielio baterijos įkrovimo technologiją (teisingiau, net kelias). Apie tai užsiminė vyriausiasis inžinierius Seho Parkas, kartu pabrėždamas, kad toks „Samsung“ ėjimas privers bevielį įkrovimą padaryti visuotiniu standartu.

REKLAMA
REKLAMA

„Samsung“ atstovas žada, kad korėjiečių kompanijos pasiūlytas sprendimas leis panaikinti skirtingų įkrovimo standartų sukeltą problemą – nė vienas iš jų nėra suderinamas vienas su kitu. Naujasis „Samsung“ flagmanas „Galaxy S6“ palaikys keletą standartų, tarp jų „Qi“, PMA ir WPC.

Seho Parkas pabrėžė, kad bevielio įkrovimo technologija daug sparčiau atlieka savo funkciją, nei anksčiau. Jei prieš keletą metų bevielis įkrovimas savo efektyvumu prilygo 20–30 % įprasto įkrovimo, tai dabar bevielis įkrovimas yra dvigubai spartesnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų