REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytas buvo tylus, tingus ir lėtas. Dušas – ilgas ir karštas. Kavos puodelis – didelis. Susisupusi į minkštą chalatą įsitaisiau ant sofos ir skaičiau knygą. Spėjau paskęsti svetimos meilės glėbyje, kai į realybė gražino telefono skambėjimas:  

REKLAMA
REKLAMA

- Miegi? – be jokių įžangų paklausė Mylimas.

- Ne, – atsakiau irzliai, lyg pažadinta iš miego.

- Ką veiki? – toliau kamantinėjo jis.

- Nieko, - toliau laikiausi savo.

- Tuoj grįšiu. Pyp... Pyp... „Kvailys...“ – prunkštelėjau mintyse ir grįžau prie knygos. Kai vėl užsimiršau, kas vyksta aplink, spynoje dzingtelėjo raktai. Girdėjau, kaip jis uždarė duris, nusimovė batus, pasikabino paltą... Bet tyčia nereagavau.

REKLAMA

- Nepasisveikinsi? – suspindo jo šypsena tarpduryje.

- Ne, - atšoviau.

- Gerai.

Jis įsijungė televizorių, atsisėdo kitame sofos gale. Bet tyčia taip, kad vos vos lietė mano nuogas pėdas. Nieko nesakė. Net nežvilgčiojo į mane. Abejingai keitė televizijos kanalus, kol rado kažkokias automobilių lenktynes. Mano ryto tyloje ėmė gausti galingi motorai. Aš irgi pamaži kaitau. Nebegalėjau skaityti, kai mėgstamiausias mano herojus visai čia pat, o naujos istorijos scenarijus priklausė tik nuo mano vaizduotės.

REKLAMA
REKLAMA

Ėmiau pėda glostyti jo šlaunį. Nieko. Man nepatiko... Nors ką tik su tokiu pat abejingumu pasitikau jo stebėtiną entuziazmą. Pasigailėjau. Bet tik akimirkai. Padėjau knygą, pakilau nuo sofos ir atsitūpiau priešais jį. Jis tyčia į mane nežiūrėjo. Man dar labiau nepatiko... Atsisėdau jam ant kelių, suėmiau už smakro ir pasukau taip, kad žiūrėtų man į akis.

- Labas rytas, Mielasis! – pasakiau pernelyg teatrališkai.

Jis vis dar tylėjo, bet susidomėjęs kilstelėjo antakį. Tapo akivaizdu, kad jo gera nuotaika dar nebuvo visiškai išgaravusi. Nemaniau, kad taip greit grįši... – murkiau teisindamasi. Dabar, žiūrėdama į jo gilias akis, pasijaučiau tikrai kalta. Ėmiau pirštais glostyti jam smakrą, sprandą, pečius. Leidausi delnais žemyn per krūtinę. Jis pamaži atsileido. Pradėjo glostyti mano pražergtas kojas, vis dar kramtydamas lūpas, lyg rinktų žodžius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Mažiukai... – bandžiau paspartinti atšilimą.

Jo rankos judėjo aukštyn mano šlaunimis po minkštu chalatu.

- Tu tokia negera... – galiausiai atsiduso jis.

Man palengvėjo. Žinojau, kaip išpirkti kaltę. Įsistebeilijau jam į akis ir lėtai atsirišau chalato diržą. Lėtai nusmaukiau jį sau nuo pečių ir numečiau ant grindų. Jo akys, rodos, padidėjo, kai likau vien su siauromis, nėriniuotomis kelnaitėmis.

- Labai negera... – tęsė jis lyg gražiausią komplimentą.

Jo pirštų galiukai atsargiai nuslydo kelnaičių nėriniais ir karštos bangos ėmė vilnyti per mano nuogą kūną. Garsiai atsidusau įkaitinta ore tvyrančios įtampos. Perbraukiau delnais sau per liemenį aukštyn, suėmiau krūtis. Jis šyptelėjo ir spustelėjo pirštais mano lytines lūpas. Jaučiau, kaip drėkstu. Jo pirštai pamaži brovėsi giliau, o jis stebėjo kiekvieną mano judesį, kiekvieną kvėptelėjimą, kiekvieną mirktelėjimą...

REKLAMA

Pakandau lūpą, kai jo miklūs pirštai užčiuopė mano drėgmę ir ėmiau tarp pirštų sukti sustangrėjusius spenelius, kad dar sustiprinčiau pojūčius. Jis laisva ranka staigiai apkabino mane per liemenį ir prisiglaudė arčiau. Aš tespėjau apkabinti jam kaklą, kai pajutau karštas lūpas ant savo jautrių spenelių. Jis lėtai ir su dideliu pasimėgavimu aplaižė vieną, tada kitą. Paglostė man nugarą, apsilaižė lūpas ir tarė giliu, nuo susijaudinimo balsu:

- O dabar tu žinai, ką padarysi...

Žinojau puikiai. Lyg mokinukė, gavusi mėgstamo tipo uždavinį, entuziastingai pašokau jam nuo kelių. Atsiklaupiau ant savo chalato jam tarp kojų. Mikliai atsegiau užtrauktuką ir bendromis jėgomis išvadavome jo tvinksinčią erekciją. Tarsi drovėdamasi, kelis kartus paglosčiau jo stangrų, maloniai šiltą organą žiūrėdama jam tiesiai į akis. Jis valiūkiškai šyptelėjo ir delnu suėmęs mane už pakaušio pastūmėjo reikiama kryptimi.

REKLAMA

Ranka suėmusi pagrindą, kelis kartus lyžtelėjau galvutę, kaip ledinuką. Čiulptelėjau. Jaučiau, kaip jis dar sustangrėjo. Apėmiau lūpomis, įsisiurbiau ir ištraukiau. Pabučiavau. Apsukau liežuviu ratuką per patį centrą. Galiausiai paėmiau į burną daugiau. Greitėjančiais aukštyn-žemyn ji savaime lindo vis giliau. Girdėjau, kaip greitėja jo kvėpavimas, kaip jis košia tarp lūpų vyriškas aimanas. Kenčiau, kiek galėjau, bet kai jo glotni galvutė bakstelėjo man į gerklės gilumą, apsiašarojau ir atsitraukiau. Jis dūsaudamas žiūrėjo į mano stiklines akis ir glostė plaukus. Viena ranka suėmiau jo varpą, kita nusibraukiau ašaras. Ėmiau laižyti ir čiulpčioti jo jautrias sėklides. Jaučiau, kaip vis audringiau reaguoja jo kūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėl grįžau prie čiulpimo. Dabar jau ranka švelniai spausdama pagrindą, reguliavau gylį ir vis žaidžiau liežuviu. Akimirkai ištraukusi jo varpa paplekšnojau sau per liežuvį ir tęsiau toliau. Jaučiau, kad jis nori giliau, kad gal net nevalingai, judina klubus, kad pabaiga jau arti. Suėmiau pirštais sėklides ir intensyviai čiulpiau. Stengiausi paimti jį kuo giliau ir išlaikyti ritmą. Labai stengiausi... Ir likau apdovanota už pastangas. Netrukus jis suėmė mane už galvos ir sustabdė. Nenustojau čiulpti. Greit mano gerklę užpildė jo šilta, malonaus skonio sėkla. Nučiulpiau ir nulaižiau viską iki paskutinio lašo.

REKLAMA

Ta jo patenkinta šypsena ir audringi atodūsiai, lyg įkopus į aukščiausią kalną – neįkainojami. Klūpojau ir gėrėjausi, o jis džiaugėsi manimi. Atsipūtusi pajutau, kad kažkas kutena gerklę. Nubėgau į virtuvę atsigerti vandens ir radau ant stalo margaspalvę tulpių puokštę. Širdis suspurdo iš džiaugsmo, bet nebuvau linkusi greit susileisti, todėl griebiau jas ir grįžau į svetainę:

- O kas čia?!

- Galvojau, pradžiuginsiu... bet tu buvai pirma, - pasakė jis ir reikšmingai žvilgtelėjo į savo subliuškusią erekciją.

Priglaudžiau gėles prie nuogos krūtinės ir paslėpiau iš gėdos užkaitusius skruostus tarp kvapnių žiedlapių. Tie netikėti nuotaikų pokyčiai...

 

 

Suaugusiems.lt inf. - Vibratoriai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų