REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žalgirio“ areną papuošiantis užrašas pretenduoja tapti didžiausiu Baltijos šalyse. Ant arenos planuojama sumontuoti 4 metrų aukščio ir 80 metrų ilgio interaktyvų ekraną, pagamintą iš LED TUBE vamzdelių matricos.

REKLAMA
REKLAMA

320 kv. m ploto ekraną ketinama montuoti Karaliaus Mindaugo prospekto kryptimi – ten, kur didžiausias matomumas. Unikalios technologijos privalumas – mažas svoris, kuris neapkraus pastato konstrukcijų.

REKLAMA

Pasak specialistų, šis ekrano tipas labiausiai tinka montuoti ant „Žalgirio“ arenos, nes netrukdo pastato vėdinimo sistemai. Aukšta rezoliucija ir didelis ryškumas užtikrins gerą vaizdo matomumą visą parą.

„Siūlomas sprendimas yra labai patrauklus. Naujos technologijos, lengva konstrukcija ir graži užrašo išvaizda leis pasiekti maksimalų efektą, kurio taip laukia miestiečiai ir „Žalgirio“ arenos lankytojai. Šis sprendimas taip pat leis išlaikyti unikalų arenos fasadą bei bus suderintas su mūsų vykdoma žaliąja strategija – sistema sunaudos labai mažai elektros energijos. Be to, turėsime galimybę laikinai keisti vaizdą į rungtynių rezultatą ar būsimo renginio anonsą, o tai „Žalgirio“ arenai suteiks dar daugiau universalumo“, - sakė „Žalgirio“ arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Sumontavus naująjį ekraną atsirastų galimybė interaktyviai atvaizduoti ne tik „Žalgirio“ arenos užrašą, bet ir realaus laiko renginių rezultatus, transliuoti reklamą bei specialiuosius efektus – tai papuoštų miestą ir džiugintų lankytojus.

„Idėja tikrai patraukli, dabar reikia aptarti finansines galimybes ir, jeigu miesto taryba pritars, turėsime areną puošiantį interaktyvų ir didžiausią Baltijos šalyse užrašą“, - sakė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Tokio tipo ekranai sumontuoti JAV, Saudo Arabijos bei kitų šalių miestuose ir puošia įvairius statinius: arenas, prekybos centrus ir dangoraižius.

„Žalgirio“ arenos užrašo vizualizaciją galite išvysti čia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų