REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Šiandien bus svarbu problemas spręsti geruoju, pasinaudojant tarpininkais ir draugų pagalba.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jausitės įsitempę, ir visai be reikalo. Palankus metas rizikuoti didele pinigų suma, investuoti pinigus.

REKLAMA

Dvyniai Daug ko norėsis, daug ką suspėsite, nebijokite didžiulio krūvio, įtampos. Tai pelnytos sėkmės ir pripažinimo metas. Palankus metas kelionėms, viešnagėms.

Vėžys Pamėginkite tapti patys stipriausi, patys geriausi. Nebijokite aukos dėl karjeros: prasminga susitelkti į svarbiausius dalykinius reikalus. Geras laikas siekiantiems plėsti savo veiklą.

Liūtas Laimingo virsmo, netikėtos sėkmės metas. Imkitės drąsių sumanymų, nustebinkite pasaulį nepaprastomis idėjomis ir sumanumu jas įgyvendinant. Jums pavyks įveikti bet kokias kliūtis – tad pakovokite už savo ir savo vaikų ateitį.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nereikėtų persistengti tvarkant reikalus: šiuo metu viskas savaime susidėlios. Galite sulaukti pagalbos iš įtakingo draugo, tad pats laikas pasidalyti savo rūpesčiais.

Svarstyklės Sėkmės metas: drąsiai mėginkite savo laimę. Šiuo metu galima rizikuoti visur, svarbu tik nesileisti į kompromisus su sąžine.

Skorpionas Tai pilnatvės atgavimo metas: palepinkite save, artimuosius dovana ar ypatingais pietumis. Veikloje būkite ryžtingi – tai padės rasti naujų galimybių pasipelnyti, užsidirbti.

Šaulys Pasistenkite daugiau dėmesio skirti tiems, kurie šalia jūsų, su kuriais dirbate vieną darbą, su tais, nuo kurių priklauso jūsų sielos ramybė ir finansinis stabilumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Patartina svarbų reikalą tvarkyti per tarpininką, draugą ar giminaitį – tiesiogiai, atvirai savo iniciatyvos reikšti nederėtų. Būkite atidesni savo šeimos poreikiams.

Vandenis Puikus laikas ir darbui, ir meilei. Palanki diena svarbiems susitikimams, kelionėms ir, beje, piršlyboms. Tinka spręsti savo vaikų problemas.

Žuvys Geras laikas meilės pasimatymams.  

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų