REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ukrainos prezidentas Petro Porošenka neabejoja, kad Boriso Nemcovo žudikai bus surasti.

„Šokas. Borisą užmušė. Sunku patikėti. Neabejoju, žudikai bus nubausti. Anksčiau ar vėliau. Šviesios jam atminties...“, – parašė jis savo paskyroje „Twitter“.

REKLAMA
REKLAMA

Ukrainos premjeras Arsenijus Jaceniukas pareiškė, kad nužudytasis B.Nemcovas buvo tikras Rusijos patriotas ir puikus Ukrainos draugas.

REKLAMA

„Rusijos patriotas ir kartu didelis Ukrainos draugas. Toks jis buvo ir toks liks mūsų atmintyje Borisas Nemcovas“, – parašė A.Jaceniukas socialiniame tinkle „Twitter“.

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksandras Turčynovas mano, kad B.Nemcovo nužudymas Rusijai bus iškilios asmenybės netektis.

„Užmušė Borisą Nemcovą. Užuojauta giminėms ir artimiesiems. Rusija neteko dar vienos iškilios asmenybės, kuri atsisakė gyventi klūpodama“, – parašė O.Turčynovas „Ukrainska pravda“ paskyroje tinkle „Twitter“.

REKLAMA
REKLAMA

Briuselyje NATO generalinio sekretoriaus pavaduotojas Alexander'as Vershbow (Aleksandras Veršbou) pareiškė, kad Rusijos opozicijos politiko B.Nemcovo nužudymas yra netektis visiems, kas vertina laisvę.

Rusijos politinės partijos „Jabloko“ steigėjas Grigorijus Javlinskis pareiškė užuojautą B.Nemcovo artimiesiems.

„Sunkiausias nusikaltimas. Nėra žodžių, – parašė jis tinkle „Twitter“. – Nuoširdžiausia užuojauta mamai ir visiems Boriso Nemcovo artimiesiems“.

G.Javlinskis dar nurodė politinę atsakomybę dėl šio įvykio priskiriąs Rusijos valdžiai.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų