REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Galite nustebti išgirdę artimų žmonių požiūrį į jūsų kalbas, mintis, planus. Atsiskleis ir kai kurios apkalbos, nuslėpti dalykai. Vis dėlto vakare širdis atlėgs ir netgi tikėtinas draugiškas dėmesys iš jus dominančio asmens.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Būsite nenuoseklūs tiek tvarkydami bendrus verslo ir finansinius reikalus, tiek buitinius. Nors padarėte klaidų ir matomos jų pasekmės, rasite, kaip pasiteisinti bei pasigirti. Jūsų optimizmas atrodys kiek neadekvatus.

REKLAMA

Dvyniai Tikėtini kontaktai su įtakingais žmonėmis, užsieniečiais. Būsite linkę elgtis šiek tiek avantiūristiškai, manipuliuoti, kad kitus įtikintumėte tuo, kas jums naudinga. Į abejotinas peripetijas galite įpainioti ir žinomus asmenis.

Vėžys Šiandien bus akivaizdu, kokia yra jūsų profesinė kompetencija ir kokios vertybės. Nemanykite, kad pavyks atmestinai atlikti darbą ir suvaidinti, jog viskas gerai. Jei nusimato interviu ar dalykinis pokalbis, derėtų jam rimtai pasiruošti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Diena aktyvi, kupina kolektyvinio šurmulio, debatų, ginčų. Kita vertus, situacija tokia paini, kad nė viena ginčo pusė nebus visiškai teisi. Vakaras palankus draugiškiems susitikimams, laisvalaikio renginiams.

Mergelė Šiandien svarbu nepersidirbti ir neprivelti rimtų klaidų. Tai labai tikėtina, tad būkite atidūs. Venkite triukšmo, šurmulio, atmeskite abejotinus pasiūlymus, nesivelkite į neaiškias pažintis. Gali būti, kad teks susirūpinti sveikata.

Svarstyklės Būsite išrankūs tiek maistui, tiek siūlomai veiklai. Jeigu ieškote darbo, nusimato variantų, tačiau dvejosite, ar esate tinkami toms pareigoms, ar jums tinka tas kolektyvas ir veiklos pobūdis. Neskubėkite su išvadomis, kol visko neįvertinote.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Apdairiai tvarkykite verslo, komercinius bei nuosavybės reikalus. Šiandien lengva pasiduoti apgaulingam optimizmui ir susivilioti nauda, kuri atrodo lengvai pasiekiama. Konkurentai, oponentai mėgins jumis manipuliuoti.

Šaulys Aktyviai suksitės, ypač jei jūsų veikla susijusi su informacijos gavimu bei apdorojimu, reklama, buhalterija, mokslu, komercija. Tinkamai tvarkykite dokumentus. Jei pažįstamam žmogui skolinsite pinigų, paprašykite užstato.

Ožiaragis Jausite emocinę įtampą, vargins blogos nuojautas, dvasinis nerimas. Svarbu, kad nepasiduotumėte provokacijoms leistis į kokias nors aferas. Per egzaminą nenusirašinėkite, kelyje nežiopsokite, o darbe nesukčiaukite.

REKLAMA

Vandenis Permaininga diena. Gali būti, kad netikėtai keisis aplinkybės, nuotaikos, ankstesnį pritarimą pakeis nepritarimas arba atvirkščiai. Kita vertus, vakaras žada romantiką, puikų, smagų laisvalaikį.

Žuvys Geriausiai šiandien seksis kasdieniai darbai. Apie būsimus darbus bei perspektyvas taip pat verta pagalvoti, tačiau neverta skubėti su naujovėmis. Regis, gali iš dalies pasiteisinti reikalai, susiję su nuosavybe.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų