REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius sako, kad tiesiogiai išrinktų merų įgaliojimus gali tekti stiprinti, jei paaiškės, kad oponuojančios savivaldybių tarybų koalicijos gali rimtai trukdyti jų veiklą.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį atidavęs savo balsą savivaldos rinkimuose, premjeras taip pat sakė tikintis, kad tiesioginiai merų rinkimai padidins rinkėjų aktyvumą.

REKLAMA

„Jeigu atsitiktų taip, kad tarybos nariai pradėtų formuoti tokias koalicijas, kurios turėt tikslą trukdyti merams, tada reikėtų galvoti apie merų įgaliojimų stiprinimą“, - žurnalistams sakė premjeras.

Pasak jo, socialdemokratai rinkimuose tikisi iškovoti apie 20 merų postų iš 60.

Premjero vertinimu, šiemet pažeidimų rinkimuose nėra daugiau nei per ankstesnius rinkimus, pirmiausia dėl to, kad policija yra sustiprinusi savo darbą.

REKLAMA
REKLAMA

Tose savivaldybėse, kur kandidatas į merus sekmadienį nesurinks daugiau kaip pusės rinkėjų balsų, po dviejų savaičių kvyks antrasis merų rinkimų turas.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų